Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Megtisztulás Pt. 1.)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Megtisztulás Pt. 1.)

2023-07-24

A cím nem teljesen tükrözi a valóságot, lévén, hogy tavaly (sőt előtte is) voltak már erre való törekvéseim. Amiért mégis MOST kezdem ezt az utat, hogy úgy érzem: Készen állok szembenézni mindennel.
Mégis mit takar ez a minden? Egyfajta számadás lesz ez. Minden elszalasztott alkalomról, amit a kelyhek négyesének jegyében követtem el. Eltelt ismét... Ó istenem hány év! Hány ki nem mondott szó, hány sosem megtett cselekedet, hány elszalasztott alkalom, hogy AZOKKAL legyek, akiket szeretek, és akikkel már nem tudok beszélni... Most számot fogok adni magamnak mindenről. Most számot fogok adni ezekről a dolgokról. A fejemben a soktagú bíróság egyértelműen életre ítélt. Olaszországban meghaltam, és újraszülettem. Ott hagytam magamból egy darabot. Mindig esek, mindig felállok. Amikor pedig feladnám, egy hang megszólal a fejemben:
"Az éter isteneinek, idő urainak, a világ formálóinak, a vizek úrnőinek, a tűz királyának, Földanyának, és Ég-apának a nevében: ÉLET!"
Így nincs más választásom. Fel kell állni, és járni kell. Úgy érzem: Hamarosan révbe fogok érni. Úgy érzem, az a titokzatos nőalak hamarosan elém áll. Vagy én elé. De egymáséi leszünk... Addig pedig ki kell takarítani a mocskot, a szart. És itt nem a lakrészremről van szó. Itt arról van szó, hogy nem érezhetem magam moslékul, ha Ő ott van. Eljön az időm. És nem vihetek hegeket a kapcsolatba. Ezt meg kell tisztítani. Itt az idő...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat