Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Újabb gány nap...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Újabb gány nap...

Elbaszott napok! Tegnap délelőtt egy kibaszott kérésem lett volna. Ne nyitogassa a kibaszott sütőnek a kibaszott ajtaját! Felkapja a vizet. "Nem nyúl a cuccaimhoz, nincs is benn, hagyjam békén!" Ehhez képest rengetegszer belenyúlt abba amit csinálok. Ha főztem valamit, ott állt mögöttem. "Ezt nem így kell! Megmutatom!" TAKARODJÁL KI A PICSÁBA A KONYHÁBÓL!

És akkor kiderült hogy én itthon nem csinálok semmit, csak PROVOKÁLOK! XDDD Hülye idióta! Meg adjak bele a közösbe (amiből aztán a kibaszott húst megveheti, és utána meg durcáskodhat, hogy nem eszem a húsból). Menjen a picsába! Képtelen már hónapok óta megcsinálni a fürdőszobai csapot, pedig megígérte! Képtelen a másik gáztűzhely szabályzóját megcsinálni, pedig ÉVEK óta megígérte. De állítólag sosincs ideje. Merthogy ő intézi a bevásárlást is. Ahha! Meg is látszik: Soha nincsen semmi. Fokhagymát én veszek. Hagymát én veszek. Tej fél hétig nem volt itthon, pedig alap élelmiszer! ÉN PÓTLOM A DOLGOKAT, AMIKET BASZIK MEGVENNI. Nem volt kukoricakonzerv. Nem volt sem sütőpapír, sem alufólia, sem folpack. Azt is én vettem. Most meg saját pénzből vettem cuccokat ahhoz a kibaszott banánkenyérhez. És nem csak egy banánkenyérre való jött ki, hanem kettő! Egyet elvittem Zsiráfné féltesójának az első születésnapjára. Egy pedig itthon maradt. Sovány vigasz, hogy kivétel nélkül mindenkinek ízlett... Itthon is, ott is.

Egy igazság van az egészben: NEM VAGYOK HAJLANDÓ SEMMIT SEM CSINÁLNI. Ezek után meg főleg nem. A faszom csurig tele van. De mindenkivel. Olyanok próbálnak elvárásokat támasztani velem szemben, akiknek kényelmesebb pl. a kertben szüttyögni, elmenni ezt-azt intézni, kirándulni mint a saját feladataikkal törődni.

Komolyan mondom, ha én nem nézek körül, akkor semmi nincs... Én veszek egy csomó dolgot meg! Saját pénzből. Ezért nem szeretnék beleadni a közösbe. Vagy beleadok, de akkor senki nem fog tollászkodni reggelente órákig a szájbabaszott fürdőszobában, és kibaszottul minden lesz itthon. Ha nem, akkor visszaveszem a pénzt. Konkrétan akkor hó végén fogok fizetni, és levonom a geciskedéseket. Ennyi.

Ja most meg folytatódott... HAGYJANAK MÁR ENGEM KIBASZOTTUL BÉKÉN! A rohadék kurva életbe már!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat