Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ez de kizsákmányoló...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ez de kizsákmányoló...

2021-03-03

Hát hányfele fizetgessek még?! Minden baszdmeg az én nevemen van, fizetek egy olyan biztosítást, amiből az életben nem lesz semmi járandóságom éveken át, fizetek egy házra, ami csak papíron az enyém, fizetem a számlákat. Fizetek, mert mostmár nem egy sima üzembentartó vagyok, hanem tulajdonos-üzembentartó. Fizetem az itthoni fogyasztásomat, fizetem a kajámat, a likvidemet, hogy ne kelljen nyolcvanezrekért dohányozzak. Lakástakarékot. Meg az apám faszát is. Elég volt ebből! Nem akarok semmit sem, csak egy hónapot, amikor pluszra jön ki a mérleg. És akkor még hisztiznek, hogy takarékoskodjak. MI A KURVA ANYÁMBÓL?! Azért dolgozom, hogy ne legyen semmim?! Azért dolgozom, hogy más vígan éljen a kemény munkámból? Ebbe a kurva hálóba mocskosmódon belegabalyodtam. Most raboljak ki gazdag külföldi nyugdíjasokat? Drogot áruljak? Fegyverekkel kereskedjek? Ez kopogtat, az kopogtat, amaz kopogtat - mindenki a kurva pénzemért hisztizik.

A vége az lesz, hogy felkötöm magam egy fára. Már elegem volt az egész mindenségből. Prédálják csak fel a dolgaimat! Vegyenek csak el tőlem mindent - majd a semmiből, ha tudnak!

Emelett akit megismertem (innentől kezdve Sugár), az hiányzik. Hányok ettől a helyzettől - találkozhatnánk, ha nem lenne covid... Bocsi, ha nagyon akarnánk. Én semmi jónak nem vagyok kerékkötője. Igen. Szeretném azt a lányt. Ilyen szépséget, ilyen finom arcvonásokat, ilyen gyönyörű sötétbarna hajat, sötétbarna szemet még talán nem is láttam. Gyönyörű hófehér bőr. Szív alakú arc... Remélem, ha mégis összefutunk, akkor nem ijesztem el. Meg jól érezzük magunkat egymással. Revideálom azt is, hogy nem akarok párkapcsolatot. Dehogy nem akarok! De még mennyire hogy akarok! Olyan eszményit, hogy randizunk, összejárunk, szeretkezünk, kényeztetjük egymást. Egymás menedékei legyünk. Két fél láb egy egészet ad. Mindketten vért vetettünk, és könnyeket arattunk. Nekem kell valaki, akit szeretgethetek.

Nyomorhozó pedig elmegy a picsába... Nagyon szívesen felpofoznám, de hogy recsegjen. Hogy a faszságait elfelejtse. Hogy végre vége legyen. Hogy megfékezzük végre a hülyeséget. Ahh... Már rég le is zárnám, ha nem lenne az a gyászkoporsó ház.
Két szék között be a pad alá. Az új jelöltje nem segíti, nem támogatja. Flörtölgetni, meg egy haldokló párkapcsolatba belelőni egy hatalmasat, azt tudott a féreg. Mocskos légylárva: Dögnek nézte a fekélyt, hogy rohadjon meg elevenen. Plusz Nyomorhozó cuccait el akarom már tüntetni. Szerintem az lesz, hogy elvitetem valakivel.

Az új nagy szerelme pedig még egyszer ne merjen az utamba állni. És ne merje se Sugárnak, vagy ha ő mégsincs, akkor a mindenkori szerelmemnek csapni a szelet, mert megölöm. Az összes szerettével együtt. Anyja, apja, nagybácsik, nagynénik, nagypapák, nagymamák, rokonság. Mindenki. 0-100 évig. Hányok ettől az egésztől. És én vagyok még a mocskos szemét? Én hibbantam meg? Én vagyok a zakkant?
Serrano sorai adekvátak:
"Ujjal mutogat az összes rám hogy idegbeteg,
De elfeledtétek hogy ilyenné ti tettetek!"
Illetve:
"Ez egy képmutató álszent szemét népség
Az emberélet nálam már nem érték rég".
Az utolsó sor MÉG nem igaz rám. De nagyon affelé tendálok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat