Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Már miért mennék egyetemre...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Már miért mennék egyetemre...

2017-06-03

...ha van jó állásom, és maga az egyetem, mint olyan, kurvára nem érdekel? Csak időelbaszás. De neeem... Menjek egyetemre, mert az olyan jó, és büszkén halhatok éhen a családommal egyetemben (haha! A szófordulat XDDD)! De a lényeg, hogy tanultam mindenféle faszságot 3+x évig, több millió forint értékben. Akkor inkább tanulom a forgalmi utasításokat. Sokkal jobban járok vele. Meg a tanfolyamot a cég állja. De ha bármi balul üt ki, is csak 40.000-ret bukok a sztorin (ez utóbbi nem fog bekövetkezni).

Egyszerűen utálom ezt a régi nótát. Miért nem lehetünk egymáséi anélkül, hogy szétszopassuk egymást a hülyeséggel? A múltkor is ez volt a probléma. Elhatároztam, hogy ezúttal én leszek az okosabb. És nem hagyok elsikkadni jó lehetőségeket, csak azért mert ego. Sajnos a múltkor nem vettem észre a csapdát, és belesétáltam. Ezúttal nem lesz semmi ilyesmiről szó. :)))

Megint előjön a "Legyen!" vs "Hozzuk létre!" kérdéskör. Legyen diplomám, nyelvvizsgám! Mert enélkül nem lehet jó egy párkapcsolat. Ugyan már! Isten őrizz, hogy a nagy, nemes vaisja lány a csöves páriával összejöjjön! Dehogy is! Isten őrizz! Az ég leszakadna! Úr isten...

Plusz. Változzak. Nehogy véletlenül önmagam legyek. Á! Kinek kellek? Járjak diszkóba, mi? Meg lehetőleg hajat is vágassak! Nem baj, hogy a világ tele van rövid hajú, meg önként kopasz nőkkel... Meg lehetőleg legyek szar tucat fos. Persze! Majd megvásárolok minden szart, ami nem tetszik, de cserébe jó drága. Elbaszott világ, elbaszott sznob emberekkel! De azért örülök, hogy mindenféle elvárásokat lehet velem szemben támasztani. Anélkül, hogy ÉN cserébe bármit is kapnék. (Aha! Dehogy örülök! NAGYON rosszul esik. De psszt! Még meghallják...) És szerintem ezzel még vagyunk egy páran így. Tudom, le kellene álljak végre. Mert annyira AZÉRT nem vészes a helyzet, mint amennyire felfújom. Csak jöttek megint az emlékbetöréseim. És jól esett kiírni őket. És már nagyon elegem van abból, hogy sok faszom sznobbal vagyok körülvéve.

Plusz poén: öcsém fapicsa gyökér balkezének édesanyjával is találkoztam ma. Tök random. Szerencsétlen nő rohant a kis fiának hamburgerért, meg kóláért. Egyik cimborámmal is összefutottam ma Hűvösvölgybe menet. Ő megkérdezte: Tudok-e valamit öcsém fapicsáról? Szokás szerint nem tudtam sokat. Csak azt, amit mindenki a környéken... Cimborámnak hiányoznak a régi sörözős idők, amikor még öcsém fapicsával együtt lógtunk. Ki kellett ábrándítsam. Nem akarok halottgyalázóval együtt lógni (Örménytesónak beközölni ilyet SMS-ben: "Anyád hogy van?", amikor jól tudja, hogy Örménytesó édesanyja évek óta halott, az enyhén szólva is morbid - főleg, hogy kurvára ő csinálta meg a fesztivált... De ebbe ne menjünk bele). Meg olyannal, akinek fontosabb a kurva péntekezés, mint a "barátainak" a jóléte... Na mindegy. Nem kezdek bele ismét a régi szövegbe. A kölyök nem egyenes. Kétbalkeze sem az. Ő is ellenem fordult a legnagyobb szükségek idején, és ilyen módon nem kérek belőle. És nem érdekel, hogy megváltoztak. Késő. Gondolkoztak volna három és fél évvel ezelőtt! Én kaptam bármikor második esélyt bárkitől? Nem. Egyszer sem. Annyira sem, hogy legalább a megtapasztalt konzekvenciákat felmondjam, mint a leckét. És ez szintén nem esik jól. Öcsém fapicsának is meg kell tanulnia: MINDENNEK következménye van. Ez nem játék. EZ az élet. Egyszer menjél nagyon mellé, véged van, de mint a botnak. És - tapasztalataim szerint - nincs második esély.

Na jó! Durrogás off. Mert így is piros a bejegyzés, noha nem értem, miért hergelem magam.

https://www.youtube.com/watch?v=sNVzitkT7gM

"Én meg iszonyúan gyűlölök mindenkit...
Ezért imádom az ABBÁ-t!"
(Prosectura - Egyabbarajongó) XDDDD

UPDATE 2017-06-04: Kisebb fogalmazási hibák javítva



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat