Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ehhh...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ehhh...

2014-10-13

Igazi háborút akarsz, kisfiam? Tőlem megkapod, amire vágysz... Szeretnél igazi hőssé, és legendás mártírrá válni? Nem probléma! Megoldható a dolog... Tehát nem érted az emberi nyelvet, igaz? Hát majd beszélünk más úton.

Nem gondolod, hogy majd kitúrsz a környékről, ahol lakom?! Mert ha igen, akkor van egy nagyon rossz hírem a számodra: Nem fogok elmenni. Úgy bántsd azokat is akiket szeretek, hogy a háború szele utolér. Látom, hogy nem bírsz megülni a seggeden... Hehehe! De akármivé is növöd ki magad, ebbe a háborúba bele fog törni a bicskátok. :)))

És egyvalamit TE ne feledj: Több istenséget is tisztelek... Az egyik különösen veszedelmes az aljas áruló mocskos féreg szarházi fajtádra nézve. Nem tanácsolom, hogy a Lovag papjának keresztbe tégy, mert a következmények messze felülmúlják legvadabb rémálmaidat is. Vedd hát ezt figyelmeztetésnek, mielőtt meggondolatlanságot tennél... Látom a "keresgélés" továbbra is megy. De ha a darázsfészekhez érinted a kezed, a lakói belemarnak, és az iszonyatosan fájni fog neked. És jelen pillanatban afelé haladsz, hogy megérintsd.

Ja! És még egy apró figyelmeztetés: Ne menj az erdők-szántóföldek közelébe sötétedés után (de ha jót akarsz nappal se)... Nem lehetsz biztos benne hogy mivel találod magad szembe.

https://www.youtube.com/watch?v=l6_Z71pSS9M -> A kapuk kinyílófélben vannak... És ez a szörnyűség csak ízelítő a kapu mögül kitörni készülő dolgok közül...

Ne feledd: Egy hiba... Egyetlen aprócska hiba... Egyetlen kicsi, aprócska szarakodás elegendő ahhoz, hogy megmutassam a szenvedést... és esküszöm, hogy a megváltó halálért fogsz könyörögni... És csak akkor küldelek uram elé, ha kitisztítottam belőled a gonoszt.

UPDATE 2017-02-06: Valami fasz beflagelte a videót. Már nincs fenn. Bezzeg az a poklos koreai moslék az igen. -.-" Az nem elég beteg...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat