Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Akiben csalódtam - és akikben ne

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Akiben csalódtam - és akikben ne

2019-05-25

Tegnapelőtt másodmelóban levezettem Budára, a hegyekbe, majd délután vissza. Kipakoltuk a Peugeot-t. Zsiráfék voltak olyan kedvesek, és eldobtak hazáig. :))) Átöltöztem, mentem dolgozni éjjelre. Az éjszaka hamar eltelt, és reggel elfelejtettünk intézni egy csomagot a végállomásra. Mentségemre legyen mondva, akkor már 24 órája talpon voltam. Elmentem a végállomásra váltás után, és megkértem az ott szolgálatot teljesítőket, hogy vigyék már ki a csomagot az adminépületbe. Az új kolléganő még hajlott is volna rá, de a régi, az a mangalica malac a kezembe nyomta a kártyát, és rám parancsolt hogy vigyem. Hajthatatlan volt. Nem volt erőm balhézni, ez tény. Kivittem, visszamentem. Ez volt reggel 6:10-kor. 6:44-re sikerült visszatérnem a végállomásra leadni a kártyát. Még a végállomáson hallgathattam a lelkifröccsöt arról, hogy engem megszivatott a főnököm, és hogy nem tudtam-e hogy az 5:17-es járművel kell elvitetni... Mondom nem. Válasz: "Bocsi." Bocsi? Bitch please!

Konzekvenciák:

1.) Dolgozni autóval fogok járni. Jobb kikocsikázni, mint kigyalogolni.
2.) A drága kolléganő kap majd a képére. Szakmailag nem kezdem ki. Én is követek el hibákat. Nem egyszer, nem kétszer. Majd észreveszik az illetékesek - vagy nem. Vamzer nem vagyok. De hogy innentől kezdve jó váltást nem fog kapni, a biztos. Tudom, hogy az apja beteges. Ha váltás/csere kell neki, nem fogok neki segíteni. Nem leszek vele én sem korrekt. Mindennek a végére oda fog kerülni a "bocsi".
A.) Alapból. A főnököm szivatott meg? Ő nyomta talán a kezembe a kulcskártyát? Ő parancsolt rá a kolléganőre, hogy ne menjen? Neeeem. Ez a vén, kefehajú mangalica malac.
B.) Nekem a kollegalitás elvi kérdés, becsületbeli ügy. Amikor az új kolléganő az én állomásomon volt először, éjszakás után ráhúztam még egy órát, hogy mindent elmagyarázzak neki, ami eszembe jut. Emlékszem, amikor először mentem egyedülire, és tudtam, hogy ijesztő dolog volt. Nálam az, hogy segítsem a többieket, nem kérdés. Ha kell, cserélek. Nekem is kellhet csere bármikor. Csak annyit várok el "cserébe", hogy ne szopassanak ki. Ennyit, és nem többet. Aki mégis megteszi ezt, annak ennyi volt.
C.) Fontos lett volna hogy idejében hazajussak. Tegnap délután 1-kor kellett indulnom a délibe. Előtte ki akartam volna mosni a munkásruháimat, az egyenruhámat, és pár cuccomat. Ehhez kell kb 2X 1 óra - színes, és fehér mosás végett. A színes mosásba belelaudtam. Fehéret tehát nem mostam. Délben keltem fel, csomagoltam a cuccaimat eléggé hektikusan - azt sem tudom, itt vannak-e a holmijaim rendesen... Vonattal mentünk Kedvesemékhez, és a vonatút hosszú és zsúfolt volt. Nagyon kellett volna az az egy óra alvás pluszban. Ja, 8:15-kor tudtam csak lefeküdni. Bocsi. Majd én is elnéző leszek...

Megfogadtam, hogy ezzel a kolléganővel nem leszek korrekt. Nem érdemli meg. Játszhatunk farkastörvényesdit, de szarul jár majd...

És akiben nem csalódtam: Kedvesem idősebb nővére. :))) Nagyon aranyosak, és kedvesek a párjával. :))) Húúú... itt az ideje, hogy az egész család neveket kapjon itt a TC keretein belül... :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat