Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Álom&LeccgóNagymaros

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Álom&LeccgóNagymaros

2017-02-17

Ismét bánathozóval álmodtam. Ezúttal kifejezetten jót: Noha volt már egy gyereke (és nem én voltam a gyerek biológiai apja, hanem a varangyivadék), én voltam bánathozó férje. És lánygyermek volt. :))) Ez érdekes. Vendégség volt nálunk éppen. :))) Félálomban emlékszem egy dialógusra:
Ismeretlen ember: - És nem zavar, hogy a gyerek biológiai apja a riválisod?
Én: - Miért zavarna? Az anyját szeretem benne, nem pedig az apját gyűlölöm.
(Ha ez a sorsunk, akkor már tarthatnánk ott - én jól kereső, otthonról dolgozó informatikus, legalább két gyerekkel, a kertvárosban, ahol a Végtelen Út véget ér. Ő pedig gyógyszerész, aki boldog felesége egy ilyen fasznak, mint amilyen én vagyok. És akit el tudok látni - ha már otthonról dolgozom. :))) )

Lényeg, hogy egy fasza emlékem is előjött közvetlen ébredésem után. Volt egy alkalom, amikor kora reggel mentem bánathozóék felé. És Timeless Miracle-t hallgattam. Szép nyári reggel volt. Egyszerre volt borult az ég, és kellemesen meleg. Emlékszem, az üde, nyárias illatokra, és színekre, ahogy felszálltam a megállóban az öreg Ikarusra. :))) Egyik szép emlékem az ez. :))) És álmomban sikerült "moziznom" (copyright Kavisánszki Gusztáv, elítélt). És pont ezt a képet dobta fel az agyam.

Miért? Mit akart a szervezetem? Oldani a stresszen? Mert ha igen, akkor sikerült. :))) Vagy csupán erőteljesen rágondoltam a lányra? Mindenesetre boldogan ébredtem a derékfájásom ellenére is. :)))

Vajon feldolgozni kezdem a szakítást (négy év után... XDDD)? Vagy ez egy új szint kezdete a kettőnk kapcsolatában? Nem tudom.

Mégis ez a szám jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=lJn91-IZ94s

Ja! És megyek a Norvégokkal Nagymarosra! :))) Ha nem írok, ne válaszoljatok! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat