Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Lebuktatom magam :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Lebuktatom magam :D

2017-09-03

Nnnna... Hirtelen, gyors egymásutánban sok minden történt. Kezdve ott, hogy egy egész éjszakát egyedül kellett kivinnem egy olyan állomáson, ahol igen sok a hibalehetőség. Nem mondom, hogy tökéletesen mindent megcsináltam. Mert nem. De túléltem. Reggel teljesen el voltam fáradva, hiába nyomtam be egy energiaitalt hajnalban. Hiába: Nem volt megállás. És a legszarabb: végig morgott a gyomrom. Teljesen fel voltam puffadva. Pedig nem ettem csak egy adag olaszos tésztát. Ne tudjátok meg, milyen megváltás volt reggel hazaindulni. :D Ez volt szerda-csütörtökön.

Csütörtök este találkoztam egy nagyon jó barátommal. :))) Kínaiztunk, Rockpincéztünk, filóztunk - pontosan ilyen napra számítottam.

Pénteken gondolkoztam, hogy mi legyen. Nem volt kedvem igazán semmihez. Fáradt voltam, gépeztem, fetrengtem. Ismét feltettem a Spellforce-ot. Mármint a Platinum Edition-t. Állítom, hogy az a legjobb.
Aztán délután eszembe jutott, hogy el kellene menjek a kedvenc mocsaramba. Úgy is tettem. Mire elindultam, volt vagy öt óra. Hatra kiértem a mocsárba. A szokott úton mentem. Kerestem azt a vasdarabot, amit majdnem kiforgattam a földből dühömben, amikor 2010-ben egy napra összejött minden. Szerintem ott kezdett el megromlani a kapcsolatom bánathozóval. Nem szabadott volna lássa, hogy kibukok... Igazából két véleményt kaphatok ezzel kapcsolatban: Vagy azt, hogy úgy kellett nekem, miért nem uralkodtam jobban magamon (ami egyébként igaz is volna), vagy azt, hogy ha egy ilyet nem bírt ki a kapcsolatom, akkor mi lett volna később? Ő is ugyanúgy bármikor kibukhat. Na mindegy. Folytattam az utamat tovább. Elmentem a tanösvényen a kilátóig. Végig videóztam, mert szeretnék videót készíteni a csatornámra. A koncepciót is kitaláltam. Mint ahogy az első videómhoz is.
Végigjártam az erdőségeket, végigjártam a mezőket, aztán hazaindultam. Érdekesen éreztem utána magam: Olyan volt, mint amikor régen elkirándultunk oda. Úgy éreztem oké, hogy holnap emberpróbáló nap lesz, de szarok rá! :))) MOST jól érzem magam.
Láttam a mocsár környékén nyulat, lovat, kecskét, macskát, tehenet, és hallottam, amint az egyik bozótban eliramodik egy őz... :))) Pont, mint a régi szép időkben...

Tegnap nyugalmas napom volt. Lényegében bementem filózni. :D Ami nem volt egy utolsó dolog...

Ma? Éjszakára megyek. Laptop, DOS-os játékok, filmek, könyvek, energiaital izzítva. :D Holnaptól meg majdnem egy teljesen szabad hetem lesz. :))) Csak ezt a mai napot bírjam ki.

Lassan pedig le tudom foglalni Agárdot. És akkor vigyázzatok! Beindul a gépezet. Lehet, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal, és veszek egy vegetáriánus MRE-csomagot. :D Ja! Igen... Abbahagytam a húsevést. :D Mert amilyen pocsék körülmények között tartják az állatokat, abból a húsból én nem kérek, köszönöm. És igen. Mielőtt mondanád: Tisztában vagyok azzal, hogy kell a hús. Anyádnak, jó esetben apád jóvoltából, éjszakánként kétszer. Köszönöm megértésüket! :)))

Ja és hogy miért buktatom le magam? A kép ott készült, ahol át kell menni a síneken a mocsár irányába. Ha ebből nem levágós, hogy ki vagyok, akkor semmiből. :D

A kép címe: "A vonatra várva..." És ebben minden benne van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat