Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Szégyellem magam

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Szégyellem magam

2021-11-03

https://youtu.be/_wWTuVZrP8U

"Behunyom szemem,ott leszek talán
Ahol együtt vártok rám.
Ma is elhiszem hogy visszavár
Újra az a régi nyár!"

Most tél van. És ma a gázfőző lángja pislákol csak az üszkös romok között. Mindenem fáj. Szeretnék újra megközelítőleg egészséges lenni. Fizu után... Akkor megyek csontkovácshoz. Hogy járni legalább tudjak ismét. A kurva anyját. Kiment belőlem az advil hatása. Igen, ismét az ülőidegem. Legutóbb majdnem két éve volt ilyen fájdalmam. Szeretnék tünetmentes lenni. Szeretnék simát, nem sötétet vizelni. Szeretnék puffadás meg hasfájás nélkül megenni egy szelet sajtot. Ennyi a kívánságom.

UPDATE 15:06: Annyi mindent nem láttam még. Annyi mindent nem sikerült megvalósítsak. Mily kevés utat tettem meg, és mily sok hibát vétettem. És lám: Még mindig dúl a fejemben a háború. Egy háború, ami maximum pyrroszi győzelem volt. Tovább akarok lépni, de egyre lejjebb süllyedek a Nyúlüregbe. Tovább kell menni. De visszahúz a bosszú. RöfiPetivel ki akarok állni. 1v1. Ki akarom ütni a büdös verebet. Nekem ne legyen nagy a mellénye. Remélem lesz rá lehetőségem.

Vikingnőt letiltottam egy ideje. Fasz kíváncsi rá is. Sugár is le van tiltva. Sokan le vannak tiltva.

És nem értem magam. Már a küszöbön a következő lány (vagy csak én gondolom így...). De még mindig háborúban állok a világgal.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat