Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Rég írtam... :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Rég írtam... :D

2018-02-05

Mentségemre legyen mondva, hogy NAGYON sok dolog történt azóta. Gyors egymásutánban jöttek a különböző dolgok, események. Kezdem a Norvégokkal, akik jártak idehaza! :)))

Utolsó szolgálatom után elég alaposan bebasztunk. Ez a Krak'n'town TÉNYLEG geci jó hely. :D Ha még nem ittatok jó IPÁ-t, akkor közlöm: Ott VAN(ik). :D Drágának drága. DE MEGÉRI! Úgy bebasztam, hogy majdnem okádtam. :D De nem ez volt benne a pláne. Főleg azért nem, mert nem egyedül ittam a sört. :))) Voltunk rá hatan. :D Feketeszárny, Kedvese, Miju, (új szereplő, aki Miju cimborája, és extrovertált személyisége miatt a) Pörgönc (nevet kapja), Pörgöncné, és én. :D Érdekes dolgok sülnek ki abból ha elvont emberek berúgnak, és összeülnek... XDDD
Feketeszárnnyal, és kedvesével beültünk aztán a Star Kebab-ba a nyugatinál, és elbeszélgettünk az evési zavaromról, mint olyanról. Újabb lépéssel közelebb vagyok ahhoz, hogy megértsem végre önmagamat. :))) Megbeszéltük továbbá, hogy mindketten szeretnénk egy-egy lantot. :))) Plusz mindketten ismerjük és szeretjük John Dowland lantművész zenéit. :)))

Másnap nagybevásárlás után leruccantunk Nagymarosra. :D Itt főztünk minimálrizst, ittunk szörpit, és KURVA nagyokat beszélgettünk meg gitároztunk. :))) Konkrétan a hétvége az időutazásról szólt, amire NAGYON nagy szükség volt már. Másnap jártunk egyet Nagymaroson, beültünk egy kocsmába (ahol a sváb pultoslánynak valami eszméletlenül hosszú szőke haja volt :))) Nagyon-nagyon tetszett. A jégkék szeme főleg. :))) ). Megittam három Soproni IPÁ-t. :D Kikészültem. :D A kulcsosházban éjszakába nyúlóan löktük a hülyeséget és gitároztunk - ami NAGYON kellett.
Tegnap hazajöttünk. :))) Egy darabig alkoholra nézni nem tudok. XDDD És kiderült: A Kohinoor-ban a Westendben majdnem UGYANOLYAN chana masalát lehet kapni, mint amilyet én szoktam főzni. :D Kezd az önbizalmam helyreállni.

Anyámékat nem értem. Miért jó nekik romantikus filmdrámákat nézegetni? Miért jó depressziósnak lenni? Az ilyen filmeknek meg hol van már tartalma?! Igen. A "Benjamin Button különös élete" című förmedvényről van szó. Inkább eltakarodtam ijesztő logókat nézni. :D Van egy teljesen új lista. :)))
https://www.youtube.com/watch?v=2ZLzIInubaE&t=44s -> Javaslom: Nézzétek meg! :))) Már aki ilyen elvont arc, mint én. XDDD "Kátvé. Damszéhére, kishollandköcsögen szívni sok groen kender, beállni zeer goet XDDD"

Ma megvolt az első tanfolyami napom. Kiderült, szétbasszák kibaszott dolgozatokkal a seggünket. Ez tart másfél-két hétig. Utána? Még jobban szétbasszák a seggünket. Lepacsiztam pár kollégával. Kiderült számukra, hogy vegetáriánus vagyok. XDDD Mondta egyikük, egyszer próbálta ki a vegetarianizmust. Másnap már intravénásan kellett magába tolnia a parizert... XDDD Ő baja... XDDD

És igen, T hölgyek és urak (Dámszehére!) Lapzártánk után jött ez:

http://blikkruzs.blikk.hu/szerelem-es-szex/parkapcsolat/a-penzeert-mentem-a-ferjemhez-most-megis-bant-hogy-folyton-megcsal/tqyqws4

Feketeszárny mondta, hogy mit járok ilyen helyekre. És azt is szokta kérdezni, hogy Ő miért jár ilyen helyekre, mert időnként betéved egy-egy ilyen helyre (a link elküldésében "nem bűnös" - bűnbe vittem én magam... XDDD)...

Valami azt súgja nekem, hogy nem igaz. Illetve "Vili" nem igazi ember. A szeretői sem. Szerintem valami aljas provokátor gyártja ezeket a baszokat, hogy hergelje vele a népeket. HA mégis igaz, nem tudok az eseten csodálkozni. Azon meg FŐLEG nincsen mit csodálkozni, hogy aki kurvának áll, azt NAGYON megbasszák. Igen. Gonosz vagyok. Meg rosszmájú. De nem bírok EGY ilyet sem sajnálni. Ő akarta. Senki nem tartott géppisztolyt a fejéhez, hogy menjen hozzá ahhoz a pöcsfejhez. Most mégis úgy nyihog, mint egy igazi fürdős ribanc. Ha csak a pénz kellett neki, akkor legyen boldog a szaros pénzével. Én már rég beadtam volna a válókeresetet - plusz benyomtam volna magam mögé egy adag bombát. Hazavágtam volna a magánéletét. Az, hogy a faszfeje javasolja a TULAJDON FELESÉGÉNEK, hogy keressen magának vigasztalást egy másik férfinál, majd amikor megteszi, berage-el és megfenyegeti a felesége szeretőjét, az enyhén szólva is visszataszító. Sőt! Vérlázító. Annyira, hogy igazán nem is hiszem el...

Ha igaz a sztori, ha nem, EZÉRT vagyok kommunista. Undorodom attól, hogy a párkapcsolat kiépítése is kapitalista versenymódszerekkel történjen. "Sajnáljuk, de nem felelt meg cégünk irányelveinek."

Tudom. Bármikor bárki kerülhet ilyen szar helyzetbe. Empatikusnak kellene lennem ezzel a szar...szárnyaszegett széplélekkel is. Ezzel is tisztában vagyok. De - és ezt nem lehet nekem felróni - túl sok VALÓDI történetet láttam/tapasztaltam életem során ahhoz, hogy képes legyek empatikus lenni.

Hogy irigy/féltékeny vagyok-e? Nem. Mert mire legyek irigy? Hogy nem kapok meg egy sekélyes prolipicsát? Van még ott ahonnan EZ jött. Akár minden ujjamra száz is. :D

...de mi van akkor, ha én EGY (azaz 1) igazi női társra vágyom (nem szakácsnőre, meg házicselédre)? Nekem nem lehetséges? Elszomorít a tudat, hogy - igazságtartalom ide vagy oda - a világban rengeteg ilyen történet előfordul. IGEN, egyetértek az egyik kommentelővel: Még a szegényebb rétegekben is. Megnyugtatok mindenkit: UGYANOLYAN patkány dolog, velük sem tudok szimpatizálni. Komolyan! Ha van egy társad, akivel TÉNYLEG összhangban vagy, miért kell vadászgatni menni?! De ha nincs összhang, nem lehet felnőttek módjára intézni a dolgokat? Nincs elég baj a világon a tinédzser szintű piti háborúskodások nélkül is? Hogy Maurice Maeterlinck szavaival éljek: "Nincs elég baj a világon, még háborúzni is kell?" Úgy látszik, igen. És szomorú napja ez a világnak. MINDEN tekintetben.

De jó. Legyen. Vadászgassunk. Csak az nem tiszta, ha már vadászgatunk: Miért kell "útjára bocsátani" valakit (persze obligát hosszú pórázon), ha utána erőszakkal, tömény egótól való merevedéssel az ágyékunk táján visszamarjuk magunkhoz, ha talál valaki értelmesebbet? Ez így helyes? Hát nem. Afrika minden puha nagymacskája nem nyújt vigaszt, és kompenzációt arra a mocsokra, amit egy állítólagos "ember" megenged magának. És ezúton kérek elnézést az összes afrikai nagymacskától. Imádom őket, de remélem megértik, hogy a becstelenségre nincsen bocsánat, és ezzel a hasonlattal tudtam csak bemutatni a kontrasztokat... :)))

És akkor itt jussunk el legfőbb kérdésig: Miért jó valakinek kiszolgáltatni magadat? Nem titőletek lehet hallani folyton azt a szar rizsát, hogy "akkor férfi a férfi, ha céltudatos, meg mindig kell B, C, D, Zs-terv is", bakker?! Mondván: "Mi van, ha bebasz a gebasz?" (Amivel egyébként egyet is értenék - ha nem világi nagy ordas kurváktól hallanám vissza). És akkor hadd fordítsam meg a kérdéskört: Szépen lassan tűrsz, nyelsz, és belepusztulsz egy "anyagilag kifizetődő", de minden mást tekintve fos kapcsolatba? EZ ÍGY perspektíva? Az meg ha valaki dolgozik (sokkal kisebb fizetésért, mint nevezett tapló) abban már - láss csodát! - nincs perspektíva? (És ne próbáld nekem mentegetni a menthetőt: Túl gyakran hallom ezt a lejárt lemezt...) De igazából mindegy is. Nem fogok foggyos úrikurvákkal vitatkozni. Főleg, mert kb egy éven belül MINDEN CÉLOMAT ELÉREM. És ha CSAK a magatokfajtából áll a világ, nekem nem kell párkapcsolat. Szar a tudat, hogy öregkoromra egyedül maradok, de nekem úrikurva nem kell. EGY FORINTOMAT NEM KAPJÁTOK MEG. És igen: Ha mifelénk lehet vagyoni alapon elvárásokat támasztani, akkor szerintem a méltányosság jegyében ez fordítva is működik. Sajnálom. A világ már csak ilyen... És igen: Inkább befogadok valakit a belső körből pár éjszakára, mint hogy akár egy morzsa is jusson nektek az asztalomról. A kenyeret, amiből a morzsa van, viszont egy-egy rászoruló család fogja megkapni. Mert becsülöm bennük azt, hogy a nehézségek ellenére kitartanak egymás mellett. És szeretném, ha a gyerekek a csúcsra érve emlékeznének magára a gesztusra, és továbbvinnék a felnőttkorukba. Az ilyen aranyásók pedig felőlem meg is dögölhetnek.

Őszintén remélem, hogy a gyerekeimnek - amennyiben egyáltalán lesznek - nem kell egy ilyen világban élniük. Őszintén remélem, hogy egy olyan világban lesz lehetőségük élni, ahol az ilyen faszszopók mint "Vilike" a bűnbandájukkal egyetemben villanyoszlopokon lógnak a patkányok, és varjak örömére, miközben a felnőtt gyerekem (ha fiam, ha lányom lesz) PÉNZT, FIZETÉST (de legalább is elegendő készterméket) kap becsületes munkájáért, ahonnan egy szerető férj/feleség várja haza (ha akarnak gyereket, az is jó, ha nem az is). És az idillen milicisták és katonák őrködnek. Nincsenek gazdagok, nincsenek szegények. Nincsen maffia. Nincsen bűnözés. Nincsenek egyenlőtlenségek. Csak spirituális vallások vannak - a BÉKÉS katolikus pap széles jókedvvel köszönti a BÉKÉS muszlimot, a BÉKÉS zsidót, a BÉKÉS buddhistát, BÉKÉS hindut, BÉKÉS taoistát, BÉKÉS paganistát akik boldogan visszaköszönnek...
Hiába: Ránk még nem áll készen a világ.

https://www.youtube.com/watch?v=x0FAosDi4XA

Kis AIC. Mert kellett. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat