Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Azt hiszem, itt a végstádium...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Azt hiszem, itt a végstádium...

2022-05-14

Persze nem kell komolyan venni engem.

Ismét eszembe jutott 2018 ősze. Utazás a vonattal/busszal... Meleg van. Kellemesen meleg. Kellemes az idő... Szárnyalok a boldogságtól. Óhatatlanul is eszembe jut az odaút. Leszállok a vonatról. Reggel van. Keresem azt a bizonyos személyt. Amikor megvan, együtt elindulunk a kormányablakba a lakótelepek között.

Hirtelen ébredek fel, és szívem szerint elindulnék már reggel. Helyrehoznám. De ehhez én kevés vagyok. Magamra erőltetem a nyugalmat, és igyekszem nem gondolni ezekre a dolgokra.

Tegnapelőtt az volt az érzésem: EL KELL MENJEK RÁCKEVÉRE! Minden idegszálam sikított, hogy menjek, induljak, mirevárokmég, hajrá, még mindig itt vagyok?! Nem mentem el. Pedig kellett volna. Nagyon is! Mert ezek az érzések nem az enyémek voltak. Egyre kevésbé tudok elvonatkoztatni. A józan eszem azt mondja: Hagyjak itt mindent, és abba az ismerős ismeretlenbe induljak meg, ami egyszer már hamuvá égetett...

Azt árulja el nekem valaki, hogy miért jó nekem, ha fáj? Miért az kell, ami rombol? Miért az kell, ami pusztít? És mi a jó abban, ha rossz?

És ezért miért szenvedtessem azt, aki szeret, és aki itt van...? Hát kit akarok én becsapni? Szokás szerint, persze...
Nem szeretem. Legalábbis nem úgy, ahogyan azt kellene. Noha Ő szeret... Csak néha sok belőle. Nem tudok pihenni, mert nem hagyja. Nem tudok egyedül maradni a gondolataimmal, mert nem hagyja. Nem tudom rendesen még csak le sem inni magam, mert azt nem szereti, nem hagyja. A problémáinkról csak akkor esik szó, amikor már kirobban belőle. Azzal kb kitörölhetem a seggem. Mert volt már különalvás, volt már veszekedés. Nem én vagyok az embere. Már majdnem várom, hogy mikor bukik ki...

Akárhogy is, nem voltam még készen egy kapcsolatra.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat