Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Pusztuljel!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Pusztuljel!

2016-05-14

Visszatért. Visszatért a mocskos állatja! Nem visszajön?! Nem megtörténik újra meg újra, meg újra? Elegem van. De most már tényleg mindenből. Elegem van abból, hogy mindig én vagyok a kis gyertyatartó. Nem leszek. A szeretetem sokkal többet ér annál, hogy olyanokra pazaroljam, akik visszaélnek vele.

Igen. A leányzóról, meg a drágalátos exéről van szó. Meg arról, hogy elegem van a meddő epekedésből olyanok után, akik eldobnak mint egy kibaszott rongyot.

Szép gondolataim támadtak az exével kapcsolatban. Ebből a legenyhébb a viviszekció, hogy szervenként eladjam a DeepWeb-en. DE ez, mint tudjuk, nem opció. Annyit kapnék érte, mint egy emberért.

"Jaajjjjjígyhiányzol, jaaaaaaajúgyhiányzol!!!!" Köpni tudnék. A kisköcsög (akit még én is félbe tudnék törni) először kidobta szegény lányt másfél hónapja. Most meg állítólag "nem tud nélküle élni", meg "hiányzik neki a lány." Most ha minden igaz összejöttek újra. Fogadjunk, hogy nem telik el két hónap, és megint kidobja. Figyeljétek meg, hogy így lesz. Aztán meg... Ööö... ott leszek kispadosnak? Vagy elbúcsúzom tőle, és "tiltomtörlömpá"? Most van pontosan 22:00. Adok magamnak 24 órát, hogy eldöntsem, hogy mi legyen. Utána visszatérünk a többi dologra. Aztán? Vagy megírom ide, vagy nem. De ezt a sértést nem fogom lenyelni. Túl sokakkal voltam életem során túl rendes. Bebizonyosodott, hogy ez nem fog menni.

UPDATE: Elkéstem. Megbeszéltük a dolgokat a leányzóval, és elkéstem. Sajnálja. Ennyire hogy lehetnek hülyék? Terítettem a lapokat. És most jött rá, hogy TÉNYLEG szeretem. DE most már nincs visszaút. Alea iacta est. Sajnos. Habár... Na majd meglátjuk. Egyelőre még nem telt le a 24 óra, "Lengyelország még nem veszett el".



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat