Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
GADAM & El fogom baszni

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
GADAM & El fogom baszni

2022-04-25

https://www.mek.oszk.hu/04700/04713/html/102.html

Gruntczekasky Adamovnak

Ha nincsen más út:
Elégetni mind és mind
Mi keserű múlt.

Hogy vége, ne bánd!
Mert az emlék... Az örök:
Stabil körök.

Szakadt hidak
Nem szolgálnak többé már
Utat ezután.

Ha menni kellett:
Sose bánd, hogy te vissza
Nem térhetsz rajta.

Üres tereken
Hamarosan nyílik még
Zengő pipitér.

Amit el fogok baszni... Szerintem Feketeszárnnyal eddig tartott a barátságom. Ultimátumot kaptam: Péntekig meg kell írjam a nagymailt. Nem tudom, képes leszek-e megírni. Lesz-e időm? Lesz-e energiám? Nem akarom elveszteni. Szüksége volna pár kedves szóra... De egyre kevésbé nyújtanak vigaszt a szavaim. Hiszen mindent elmondtam 13 év alatt, amit csak el lehetett. De a megoldásnak a közelében nem járunk. Nem tudok mit mondani. Egyre kevésbé tudok rá hatni. Hiába mesélek. Tele vagyok jelen pillanatban mindenféle függelemmel is, amik mellett képtelen vagyok befele figyelni. Pedig most súlyos kérdéssel kellett megbírkózzak.

Nyomorhozóról van szó. Beszélni akar velem - békében akar elválni tőlem. Csatang élete utolsó kettőnk közötti üzenetét vitte el hozzám 15-én.
Szakítottak azzal a faszszopó malacpankrációval. Egy és egy negyed év után. Felháborító az egész helyzet, mert nem hiszem el hogy ez akkor és ott nem látszott, amikor:
1.) 2021-01-04-én engem mindenféle negatív szarnak állított be, toxikus, nárcisztikus szemétnek (mondják rám azt hogy hirtelen haragú, impulzív, depresszív, szorongásos - mert igaz. De azt telibe elutasítom, hogy én nárcisztikus, meg toxikus lennék!), szembeállítva az OVB-s malacgeci minden "jó tulajdonságával" (szó szerint: Annyira jó humorú, spontán, rendes srác) - ahha! Amikor eszét vette a "naaaahhhaaagy szerelem" amit kb képtelen megélni. És ez a modern betegség, az új impulzusok keresése orrvérzésig. Nem az alvászzavarok, a magas vérnyomás, meg a diabétesz. Előbbi a modern ember nyughatatlan természetéből adódik, amíg az utóbbi ergo et ipso facto erre a nyughatatlanságból adódó rendellenes helyzetekre adott normális válasza a szervezetünknek.
2.) Állítólag most egy, és egy negyed év után kitalálta: akkora szívem van, hogy Budapest belefér... Húbasszameg! Ha a szavainak adhatok hitelt... Ez nem látszott ezelőtt? Tavaly ilyenkor? Nem látszott, hogy vannak like... állítólag értékeim? Vagy most hirtelen megborult a helyzete, és kell egy balfasz (v.ö. egy amúgy teljesen értéktelennek beállított negatív szar), aki majd a lelkét ápolgassa? Hát nem...
3.) Egyébként milyen hóttérdekes... Most hirtelen kiderült, hogy RöfiPeti egy szarházi? Egy OVB-stől mit is várjunk/várhattunk volna. Mindenki hülye, ostoba, egyedül a nagyságos úr a tökéletes! Tévedhetetlen. Csalhatatlan. Feddhetetlen. Igen? Ez nem nárcisztikus? Csak én vagyok az? Akkor ez mi?
4: Hesszelni csúnya dolog, bevallom. Behesszelni egy privát beszélgetésbe még ocsmányabb (főleg, ha a másik éppen el van foglalva a beszélgetéssel). De megszaladt a szemöldökvonalam a homlokomig. Nagyjából az volt a dolgok értelme, hogy ez a kapcsolat neki büntetés volt, a malacpofájúnak meg boost... Baszdmeg, önsorsrontás level 99999. Pisztolyt tartott valaki a fejéhez, hogy össze kell jönnie ezzel a faszkalappal? Pisztolyt tartott valaki a fejéhez, hogy neki mindenképpen együtt kell ezzel maradnia? Pisztolyt tartott valaki a fejéhez, hogy faszsági dolgokat pofázzon rólam a hátam mögé? Hát perszehogy... Nem! De semennyire sem. Ez a saját szuverén döntése volt. Arról hadd ne én tehessek, hogy képtelen volt megtanulni: A felnőtt létben minden egyes döntésnek következményei vannak. "We're not telling you to lay down the weapons, just to remember: Actions. Have. Consequences." Ehhez tartjuk magunkat. És akkor megy a nagy csodálkozás, hogy nem igazán akarok beszélni vele... Nincsen megbocsátás. Max elengedés.
Igen, lerágott csontnak tűnik, de nem az. Mert bár úgy néz ki, hogy el vannak fojtva a lángok, bármikor robbanhat az egész. És még sok lezáratlan dolog nem került a helyére fizikailag. Kidobni, elpusztítani, megsemmisíteni. Lezárni. Eladni. Útra kelni. Soha vissza nem térni.

Az életem káosz. Kibaszott, mocskos tetves káosz. Megnyugvásra nincsen lehetőség. Megnyugvásra nincs mód. Az idejét sem tudom, mikor voltam utoljára magamban. Hogy kicsit a gondolataimat rendezzem. Hogy kicsit hátradőljek. Hogy ne legyen semmi vész. Hogy le tudjak állni egy kicsit. Hogy kiírjam magamból a fájdalmamat. Ami belül emészt. Mindent is. Hogy ne löttyenjen rám feketeleves. Túl akarok lenni ezen az időszakon.
Igen. Egy éve voltam először komolyabban Miskolcon. Furán egybevágott minden - az akkori ingatlanos is hívott kb napra pontosan. Fájdalmas emlékeim vannak az egészről. A fenyegetésem, a rengeteg munka, a rengeteg könny. A rengeteg ital, amit megittam. Május 21-én ki lett fizetve nekem a hitelem - de azt is tudtam, hogy a legfájóbb időszak még csak ennek a kezdete. Könnyű szívvel ugyan hogy tudtam volna felszámolni az egész életemet? A soha meg nem élt, soha meg nem látott, soha fel nem fedezett gyönyöröket? Hogy válassza el az ember a kardot a kehelytől, ha egyszer a lótuszok hervadtukban is őrzik a szépet, ami éteri fénnyel vonja be a mocsarat? Hogy szedjek elő érméket, ha a lángoló botok kialvófélben vannak? Tíz bot. Tíz lángoló bot, aminek összeroskadtam a súlya alatt... Amikor az egésznek vége lett, elgurultak az érméim, kialudtak a botjaim, kicsorbultak a kardjaim, és összetörtek a kelyheim. Egy csinos halomba omlott össze az egész. És ekkor jött Kék Lótusz. Aki segített összekaparni magam, akinek a kirakásai voltak az egyedüli igaz fények lidércfények között. Ahogy lassan folyt el a vérem, valaki meghalt bennem - hogy a testem még egy utolsó kétségbeesett rándulással talpra álljon. De akkor már nem önmagam voltam. Felszakadt a bőröm, majd lepergett rólam. Azán növesztettem egy páncélt, amitől merevebb, rugalmatlanabb lettem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat