Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Fura napokon vagyok túl

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Fura napokon vagyok túl

2016-04-16

Két születésnap. :D Egyik anyáé, a másik pedig a lányé, aki nekem nagyon sokat jelent. :))) Isten éltesse őket sokáig! :))) Ma este egyébként buli lesz.

Egy olyan buli, amit szerintem nagyon hamar ott fogok hagyni. Névnapot? Névnapot egy olyannak, aki ismeretlenül tehenez, hányózacskóz, mondja bele a világba a nagy "igazságait"? És ezek után kívánjak boldog névnapot? Nem tudom magam jól érezni ilyen férgek társaságában. Egyedül A lány érdekel, aki szintén ott lesz.

Haragszom ugyanakkor. Elegem van, hogy mindenki a saját faszságával van elfoglalva, az én szempontjaim pedig rendszeresen figyelmen kívül vannak hagyva. Mindenki önző velem szemben. Én soha semmit sem sajnáltam senkitől. Most pedig egy minimális boldogságot derogál nekik hagyni nekem. És ez felbőszít. Ami még inkább felháborít, hogy csak egy tárgy, egy eszköz vagyok mindenki szemében. Nem. Tehát egyesek kis sértett büszkesége többet ér a boldogságomnál... És a sok éretlen ribanc pedig menjen el diszkóba, vagy az út szélére, ha ennyire bőven van energiájuk. Rohadékok...

Minden "kedves" érintett kezd nálam öcsém fapicsával egy szinten lenni. Mindegyik önző, mindegyik a barátság álcája mögül bántja a többit, mindegyik engem akar kabalaállatkának, meg kibaszott eszköznek (ami, most szólok, nem fog összejönni). Irigy önző köcsögök. Nem mások.

Pfff... De rohadt egy dolog ez. És de elegem van a társaságból. De ha már öcsém fapicsa úgyis szóba került. Nagyon nagy ellenségek vagyunk... De komolyan. És nagyon bátran viselkedett tegnap. Hozzánk sem szólt, amikor egyik nagyon jó barátommal elhaladtak mellettünk gyökér kétbalkezével. De a hátunk mögött a kis "vlogján", SMS-eiben, meg a legjobb barátomnak aztán kurva nagy az arca. Ez is azt igazolja, hogy milyen bátor ember is ő. De tény hogy jobban jártunk mindannyian, hogy nem kötött belém. Ha az acélbetétes melósbakancsommal gyomron rúgom, és megdöglik, akkor igazándiból én kerülök szar helyre, nem ez.

Jobb a békesség, de közel állok ahhoz, hogy elszakadjon a cérna, és mindenkit kiosszak a kurva anyjába. Ennyire sok önző patkányt...

UPDATE:

Ez de pocsék volt! Istenem, de pocsék... Meg akarok halni. Nincs kedvem tovább élni. Egészségtelen, vagy sem, de elkezdtem fogalmazni a búcsúlevelemet is. Semmi értelme tovább húzni ezt a baszakodást. Senki sem akar semmit sem megoldani. Senki sem akar semmit elsimítani. Csak én süllyedek egyre mélyebbre mindenki kis dágványába... Nem vagyok méltó arra hogy puszta létemmel ezen a világon létezzek. Az a lány nem szeret. A lánynak egy másik srác kell... Semmi nem lesz jobb. Hiába megyek ki a kedvenc helyeimre, már sehol nem lelek semmiféle vígaszt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat