Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kondikondikondi :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kondikondikondi :)))

2017-07-31

Második alkalmam a konditeremben, hosszú idő után. :D Kellemesen fáj minden izmom. Remélhetőleg hamarosan lesz azért látszata az edzéseknek, Zsiráfom mindenesetre nagyon ott van a szeren: Ő instruál engem, hogy mit és hogyan csináljak. :))) Konkrétan csak azt nem értem, hogy miért nem kezdtem el előbb.

Na jó. Ez így hazugság. 2012 környékén Zsiráffal lejártunk kondizni - ugyanabba a terembe, mint most. :D A tulaj még emlékezett ránk. :))) Aztán részemről hamarosan abbamaradt a dolog. Pedig jobban tettem volna, ha folytatom, és akkor nem néznék most úgy ki, mint egy teleszart kezeslábas... XDDD

Hiába: 21-22 évesen még maximálisan nem tudtam, hogy mit akarok. És a durva, hogy ez nem szubkultúrafüggő. Sokszor hallom azt, hogy "Rocker voltam, de aztán szerencsére megjött az eszem, és jobb irányt vett az életem..." Faszság. Nem attól jön meg valakinek az esze, hogy más szubkultúrához tartozik. Minden fejben dől el. Lehet valaki anélkül is rocker, hogy hülyeségeket csináljon. Illetve... Hülyeségek csinálása nélkül nem lesz felnőtt ember az emberfia. Tapasztalni kell. Anélkül az ember nem fog elboldogulni.
Nálam ez pontosan így volt a kondival. Azt hittem, hogy ha van egy stabil párkapcsolatom, akkor mindig minden jó lesz, és közben elfelejtettem ápolni azt. Az a baj, hogy most látom, hogy általánosságban mennyire "egóból" ítélkeztem. Igen. Voltak nagyon súlyos problémáim: hajlamos voltam fekete-fehéren látni a világot. Illetve... Fekete-szürke-fehéren. És sajnos mártírka is megtapasztalhatta ezt (mondjuk annyiban mindenképpen joggal, hogy ugyanezt a fajta viselkedést tőle is megkaptam, illetve bánathozó nagyanyjától is - a vénasszony olyan kavarógép volt, hogy a kedvenc turmixgépem elmehet a picsába).

De a lényeg: Újabb hosszú távú tervem kigyúrni magam. És akkor reszkess, daginyaki; reszkess kétbalkéz; reszkess varangyivadék! Többé nem leszek a köpőcsészétek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat