Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Házivizsga ismét pipa & sokminde

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Házivizsga ismét pipa & sokminde

2018-05-06

De iszonyatos menet volt. És nagyon az az érzésem, hogy atomra jószívűek voltak velem... De hatóságira fasza leszek. Pénteken. :)))

A lány - úgy néz ki, hogy szeret. :))) Várom, hogy találkozzunk végre. Beszélgetünk, mesélünk egymásnak az életünkről. Idáig a daginyakis dolgok sem ijesztették el tőlem, aminek nagyon örülök. Úgyhogy a múltkorit visszaszívom. :))) Hogy szerelmes vagyok-e? Szerelmes idáig nem. Valószínűleg azért, mert nem bírom elhinni hogy végre, oly hosszú idő után ismét van lehetőségem tartozni valakihez. Nem merem elhinni, csak ha már az első csók elcsattant. De szerintem aranyos lány, és szerintem helyes - a markáns arcvonásai ellenére. :)))

Remélem elmozdulok ebből a helyzetből, és fél év múlva már azt tervezem, hova, melyik faluba költözöm ki. Ja, igen... Elfelejtettem leírni, hogy a kerületi fórumon ügyesen meggyűlöltették magukat velem a helyiek. Úgy általában. Na, nem a régiek - az újak. Sajnos az ország törvényei nem teszik lehetővé, hogy eradikáljam őket. Egyet-egyet még akár érhet baleset, de mit tudom én százat, ezret? Így - bár nem ezt kommunikálom - elkezdtem házat keresni. Szépen kiköltözöm ebből a maffiatanyából, és akkor ez az utolsó szavam. A többi? Ahogy eddig. Meglátjuk. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat