Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
FINAL UPDATE: ...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
FINAL UPDATE: ...

2016-05-22

Szeret engem. Érdeklem. Érdekli, hogy ne legyek magam alatt. Mindent megtenne értem. Ahaa, nem! Na jó... Tényleg mindent megtenne értem, de azt az egyet, hogy akkor összejöjjünk, nem. Ráadásul összejött ezzel a kis féreggel. Offolni akartam La Donnát, de végül a legjobb barátom közbenjárásával nem lett offolva. Beszélgetett a lánnyal, és kiderült, hogy fontos vagyok a lány számára, és a lány szeretné, ha nem sikkadna el a kapcsolatunk. Csak azért, mert most mással van. Ha CSAK rajtam múlik, akkor nem fog. Bár minden egyes porcikám viszolyog a gondolattól, hogy megint kis csicska legyek, egy "marhadik", aki igyekszik, és a lány végül baszik rá.

Amúgy... Ezt a kispöcsöt sikerült megismernem közelebbről. Hát... Képen sem volt bizalomgerjesztő a feje, de élőben egyenesen kimerítette a "bakancsbamászó" fogalomkörét. Megszólal, hogy La Donnával kettejüket valaki el akarja hívni, akkor minden esetben őt kérdezzük meg. Meg hogy többen is félnek tőle, meg hogy ő a nagy csávó (a vasággyal együtt is ötven kilójával)... Nagyon kevés hiányzott, hogy elverjem, mint a szart. Két dolog miatt nem tettem: 1. A barátaim barátját nem ütöm meg. 2. Úriember hölgyek előtt nem verekszik. Köszönje meg nagyon a barátainak, hogy nem engedték, hogy kivasaljam. DE legközelebb megfejelem. És a karját is eltöröm. Meg a beleit kitaposom.

Vízválasztó. Vízválasztó, mert az biztos, hogy a sztorimban új időszámítás vette kezdetét. Spandrelt a kispöcs pofájába, meg Maljutkát! Egye meg a szart amit főzött. És ha embereket küld ellenem? Azok is megszívják, mert mindegyiknek nekimegyek...

UPDATE: Kiderült, hogy ez nem final update. La Donna felhívott, NEGYED ÓRÁT(!!!) beszéltünk. Sajnálja hogy a tegnapi nap úgy alakult, ahogy. Eldöntöttem, hogy terítem a lapokat. Mert mi veszítenivalóm van? Hogy megutál? Hogy elhajít? Majd keresek valaki mást... DE ezt nem szeretném.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat