Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ismét szolgálatban.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ismét szolgálatban.

2019-04-13

De ezúttal nem vagyok álmos legalább. :))) A napot majdnem egyöntetűen végigaludtam. Meg a faszomat! Nem fogom itt játszani a hőst! XD

Reggel még alvás előtt egy órát nyomtam a Tomb Raider 2-t. Egyszerűen megunhatatlan! :))) A harmadik pályát is sikerült megcsinálnom. :))) Nagyon jól eltalált gáma, remek soundtrack-kel. Bár tudnék hasonlót! Pár kiegészítés, és lehetne nyomni egy ilyen anti Fiamma Nera kampányt. :D De akkor az kb Open-world cucc lenne, négy-öt helyszínnel. És az egyes helyszínek között különböző járművekkel lehetne közlekedni (Velence és mondjuk Visegrád között hidroplán, meg hasonlók... - Visegrádon a palota alatti kazamatákból kellene előszedni valami pajzsot. Xian tőre mellé. XD). Meg lennének kalandosztók. Lehetne lenni civillel, lehetne lenni Fiamma Nera taggal, meg AMI-katonával (Auxiliary Military Institute - Katonai Segédintézet, nemzetközi félig-meddig titkos félkatonai szervezet, aminek az agresszív szekták és maffiák felkutatása lenne a feladata). Lara Crofttal pedig AMI-színekben lehetne nyomni, mint Hero. Minden frakciónak lenne Heroja, és lenne mindnek különleges képessége - több is akár. Kb úgy képzelem el a koncepciót, mint a Far Cry V, a GTA sorozat, a Battlefront-sorozat, és a Tomb Raider hibridjét. Persze lehetne fejlődni - inkább agilis, vagy erős, esetleg karizmatikus karakterré. És mivel ez nem hagyományos háború, az egyes küldetéseket titokban kellene végrehajtani. És ha egy-egy küldetés sikerül, a játékos kapna XP-t, lootot, pénzt, stb. És persze egy-egy sikeres szabotázs az ellenséges erők létszámát csökkentené. De atomnagy fless lenne már Visegrádon, Velencében, Tibetben, és általában mindenhol nyomázni a hadászatot... Sok jármű, különböző statok, 50-60 modolható fegyver/kb ugyanennyi páncél/rengeteg felszerelés (Medpack (basic, improved, advanced, ranger, elite), Kémrádió, Tolvajkulcs(6-7 szinttel), lámpák, fáklyák, élelmiszercsomagok). Sok különböző kinézet meg ruha - Álmok, édes álmok. :)))

Holnap találkozom Mijuval. Norvégok kb két-három hete voltak itt, azóta nem láttam őt. :))) Ismét Nagymaroson voltunk. Ilyen jót még nem pihentem talán soha - három nap alatt egy teljes hetet pihentem ki... :))) Mint annyi barátomat, mostanában Mijut is elhanyagoltam, ami nem egy jó dolog. :((( De majd holnap! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat