Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Pécs & Prikezsia

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Pécs & Prikezsia

2022-08-14

Ma Ral OFF-ka Pécsre megy! ^^ Ráadásul nem egyedül... Carmis berakja őt a hátizsákjába, és elviszi. :D Nagyon várom már, hogy kiszakadjak ebből a légkörből. Ez megfojt. Ez megöl. De ott! Ott majd leteszem a terheket. :)))
Bebocsátást nyerek Carmis City kapui mögé, ahol Carmis életének sok kedves figuráját ismerhetem majd meg. Elfújja a meleg szél az elmúlt hónapokat. Egy teljesen új úton... Egy teljesen új közegben... Köszönet érte Carmisnak és Jézusnak! ^^

Ami az exet illeti... Nem bírja felfogni, hogy vége. Rókaszelídítés? Hagyjuk már! Mikor? XD
Most hirtelen kompromisszumkész... Talán hajlanék is valamennyire rá. De ilyenkor eszembe jut: Hiszen kétszer már nekiállt kiköltözni! Másodjára össze is jött neki. Annyira akkor mégsem volt jó a mi kapcsolatunk! Mégsem lehetett jó... Plusz. Egy súlyos taktikai hibát ismét vétett. Elkezdett egy Ákos nevű srácról áradozni. Ha még esetleg volt is valami, ami lángra kaphatott volna... Hát így biztosan nem ment. És én baszódjak meg, mert nem ültem fel a provokációnak... Hmmmm...
Ma rájöttem egy fontos dologra. Ahhoz, hogy változtassunk a hibáinkon, el kell veszítsünk valami KURVA fontosat az életünkben. Persze akkor már nincsen értelme változtatni... Vagy mégis? Dehogynem! MAGUNKÉRT. Hogy minden napp jobb emberek legyünk annál, mint akik előző nap voltunk. Nekem Bánathozót el kellett anno veszítenem. Változtattam volna vajon, ha visszafogad, és hirtelen minden addigi hülyeségem null and void? Nem! A picsákat! Dehogyis! Kell a pofon ahhoz, hogy MERJÜNK..Helyesbítek, hogy AKARJUNK változtatni.
Ez viszi a világot előre. Fájdalmas tapasztalatok, és a veszteség. Hogy el akarjuk kerülni a további veszteségeket... Ha visszafogadom, nem ég bele a tudatába, hogy minden lépésének vannak következményei. Esetében én vagyok az a dolog, amit el kellett veszítsen.

Ami engem illet: Kinyílt a világ. Nekem most jó így. Enyém a világ. És... Rengeteg helyen kell még szedjek egy virágot, amit Feketeszárnynak el szeretnék küldeni. És bazisok helyen várnak engem olyan emberek, akik megbecsülnek. Ahol nem egy lepasszolható kolonc vagyok, hanem velük egyenrangú.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat