Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ocsmány gondolatok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ocsmány gondolatok

2017-02-24

Ez a Mydeton... Nem sokat segít, cserébe nem tudok tőle aludni, és depressziós vagyok.

Tényleg szeretnék már újra sétálni - anélkül hogy a második óra végére leszakadna a lábam, derekam.

Ehelyett mi történik? Aludni nem tudok. És kénytelen vagyok minden hülyeségemet újraélni gondolatban. Reggel szerintem elmegyek sétálni valahová. Csak a miheztartás végett. Hogy lássam, hat-e ez a gyógyszar. Legszívesebben mennék a végtelen útra.

Sok nyomorult gondolatom van. Életem során a családommal szemben sok igen helytelen megnyilvánulásom volt. A szüleim sem ezt érdemlik. Sok veszekedésünknek alakult ki a fejemben ocsmány manifesztációja. Oké. Apa sem volt mindig szent. De ezt így nem!

Nem írom le ezeket a szörnyűségeket, amik kísértenek. Egy dolog, hogy van egy szerelmem, ami jó eséllyel nem válik valóra. Az ebben gyökerező gondolataimat manifesztálni is egy dolog. Megkockáztatom, hogy tömegek számára emészthető. De vannak olyan gondolataim is, amik jobb, ha nem öltenek testet. Mert énnekem is ijesztőek.

Igen. Szeretnék három évvel ezelőtt lenni. A mai eszemmel. Hogy kapjak egy esélyt az újrakezdésre. Hogy újra képes legyek alkotni. Hogy... Egészséges(ebb) legyek. Hogy egy utolsó elkeseredett lépést tegyek arrafelé, amerre az édenkert kapuját sejtem.

Neked meg, kedves bánathozó: Azt kívánom, hogy mielőtt elfogadod azt a rohadt gyűrűt, MINDEN FÁJDALMAMAT érezd át. Nem többet, sem kevesebbet.

Tiltakozik az összes szervem ez ellen a nyomorult frigy ellen. Képmutatás, és hazugság. Ha buborék alapra nem lehet építkezni, akkor mennyivel jobb a hazugság mocsarára alapozni? Igen... Az iszap sűrűbb a levegőnél. De még mindig nem az IGAZI.

Egy dologban reménykedem. De azt te jól tudod. Vagy ha nem, alkalomadtán közlöm veled. És szeretném hinni hogy nem későn.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat