Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Nnna...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Nnna...

2014-10-21

Ad 1. Hát nem nevetséges?

Ad 2. Ismerős, kisfiam?

"Egy hang a múltadból", "Tudd kik a barátaid!", stb. Ugye nem kell meséljek? Nem ismétlem magam. "Bevallom azt hogy, nem bírlak, mert nem állhatom a bunkókat."

Eljutottam odáig, hogy előbb vágom el a torkomat, minthogy még egyszer a barátomnak nevezzelek. Hát letagadom, azt is hogy VALAHA bármi közöm volt hozzád. Undorító vagy, egy koszos kis patkányféreg hibrid, egy senki, egy tetű, egy szemétláda, egy korcs geci fattyú szarzsák! "To know you is to hate you, so loving you must be like suicide..." Green Day-éknek igaza van. "Everybody loves a joker but no one likes a fool." Szintén.

Úgy felrúglak, te száztíz centis kurva (mert ilyen viselkedés mellett nem tudlak dedós kisfiúnak sem nevezni), hogy mire leesel, megnyüvesedsz, és a veréb fészket rak az orrodba. Legalább a fiókáknak lesz mit enniük a szabadesés közben. Írtad anno, hogy "Nagyon kemény vagy csaj, te indítottál, ne feledd!". Nos... Utólagos kommentem: Ad 1: Nálad mindenképpen keményebb, és hogy ki a csaj, ugye... Háááát... Nem is tudom, hogy ki hirdeti magát badoon nőként, te bárcás buzikurva. :D Az egyetemista négerek faszára mászkálsz, hogy legyen pénzed fűre, és alkoholra, mert apuci nem ad pénzt! Te kapszuláskávékurva, te utolsó burzsuj bunkó fajtalan ebolahuszár kunta kinte! XDXDXD
Ad 2. Mit is indítottam el? Amikor elolvastam anno ezt az üzenetedet, össze-vissza mulattam magam. Egy gyáva faszszopó fattyú vagy. Először is betartottál a barátomnak, majd brahiból egymás ellen fordítottál minket a barátommal, küldözgettél egy kémet közénk, hazudoztál. És ezek után ÉN indítottam... Hmmm... Gyáva patkányféregember, nem más vagy.

Konklúzió: Olvass vissza, ha tudsz. :))) Ehhez tartsd magadat. És sűrűn pillants a hátad mögé az utcán.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat