Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Egy szem szabadnap...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Egy szem szabadnap...

2018-03-11

És most nagyon nem hiányzott, hogy a két pihenőnapomból az egyiket csak úgy elveszegessék. Akkor sem, ha jövő héten négy napot vagyok otthon.
Tegnap? Korán végeztem a tanfolyamon, gyorsan vettem pár ruhát magamnak, és hazamentem tanulni. Kb a negyede nem maradt meg a tananyagnak, és van, amiből holnap írunk dolgozatot - persze még nem volt erőm belevágni. Kolléganő jut az eszembe ilyenkor, aki felidézte a Rapülők egyik szövegét: "A lényeg az, hogy kinek látszol és kinek játszol" (Ebben az esetben: annak KELL látszani, aki jól megtanulta az anyagot). Nem válaszoltam még Feketeszárny levelére, pedig már több napja megírta szegény. Igyekszem én, csak mindig van valami. Szeretnék egy nyugodt 24 órát, és eskü megírom.
Tegnap fél hét, hét fele megindultam a nagyvilágnak. Vettem Piroska szörpöt, macskakaját (na nem nekem... XDDD), meg két kiló vöröshagymát (Egyetek hagymát! Hungarian onion). Hosszú évek alatt rájöttem, hogy mi a különbség a Piroska szörp, és a Pölöskei között... XDDD. A válasz egyszerű: A Piroska nálunk 2 nap alatt elfogy. A fostalicska Pölöskei 4-6 hét alatt SEM! :D Daginyakiék nem tudom, mit isznak rajta, ha egyszer olyan szinten műízű, hogy áááá! Ha már Rapülők: "Lenn egy müezzin új műgumi ízű müzlibe túr! (Pép testben pép lélek, hogy élek ha ilyet eszem nem is olyan biztos.)" XDDD
Tegnap este úgy döntöttem, hogy elindulok még sétálni egyet a Tündérkertekbe. NAGYON NAGYOT. Hazafelé pedig felhívott Pollux és Castor. Tegnap volt a nagymamájuk halotti miséje - Vándortársammal ha minden igaz, ma fogunk találkozni. Az Ikerpárral NAGYON jót beszélgettünk. Plusz poén: Megtaláltuk azt a helyet, ahol régen, egy mélygarázsban működött egy kis bolt. :))) Jó emlékeim vannak onnan. Ott még éreztem, hogy szeretnek. Még nem egy megtűrt akárminek éreztem magam. Ott még jó viszonyom volt a családommal...

https://www.youtube.com/watch?v=F2bk_9T482g&t=170s - :((((((

És igen: Lehozott az életről Carl és Ellie... Egy dolgot tudok mondani: Valahol nagyon a lovak közé esett a gyeplő ez elmúlt 70 évben. Az emberek radikalizálódnak, mert frusztráltak. Mert lépten-nyomon rájuk lépnek. Csúnya világ lesz így. Sem ez, sem az nem jó. Úgyhogy:
https://www.youtube.com/watch?v=5BmEGm-mraE

Délelőtt összefutok Zsiráfommal, az biztos. De előtte eszem egy eperlekváros kalácsot, és iszom rá egy kis narancsszörpöt. Hazajövök, kiteregetek, aztán nekilátok tanulni. Bár nincsen sok kedvem. A nap gyönyörűen süt, és inkább elmennék egyet nappali fénynél sétálni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat