Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ritka jó nap. :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ritka jó nap. :)))

2014-10-31

Először is: A Teveclub adminjainak ezúton is szeretném megköszönni, hogy a másik tevémet visszaszerezték nekem! Örök hálám nekik! :)))

Délelőtt Nordkisasszonnyal beszélgettünk féjszbükkön, aztán tőle elköszönvén nekiláttam mignont készíteni, illetve bevásárolni az alapanyagokat. :))) Nem jött össze, amit terveztem, úgyhogy pudingot öntötem az elrontott piskótámból készült rumos-málnás piskótadarámra, és voilá! Isteni finom csemege lett belőle. :)))

Délután elszántam magam a lehetetlenre: Újraraktam a windowsomat. :D Ez messze nem volt olyan egyszerű: A gépem régen céges gép volt, és a BIOS jelszóval volt védve. :D Próbáltam kisütni a windows-t, de nem sikerült. Minden adat törlődött, csak a jelszó nem... XDXDXDXD Ráadásul vitte magával a Windowsomat is a süllyesztőbe. :D Nagy kár nem ért, mert mindent elmentettem szépen. Aztán az egyik weboldalon találtam egy megoldást, amit ezennel meg is osztanék: http://www.wikihow.com/Clear-BIOS-Password - Nekem a 4-es pont működött. :))) Aztán minden gond nélkül legyalultam a rossz Win-7est, és a Win XP-t is. :D Újrahúztam a hetest. :)))

Egyik barátommal pedig kimozdultunk este, és láttuk, hogy Halloween-i menet megy az utcában, és elkapott az "amerika-feeling" (Nem tudom jobban kifejezni). :D Főleg, mert az Aldiban láttam amerikai fánkokat durva cukormázzal. :D

Ez jelentem: Egy kibaszott jó nap volt! ^^

(VIGYÁZZ!!! A tegnapi napról van szó! :))) )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat