Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Motiválatlanság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Motiválatlanság

2016-07-03

Továbbra sem vagyok eléggé motivált, hogy a kurva számítógép elől felálljak, és sétáljak egy nagyot, pedig igencsak időszerű lenne. És most még csak hőség sincsen. Na, majd mindjárt nyergelek. :))) Aztán gyanítom, hogy kimegyek a kedvenc tavamhoz... Vagy elmegyek egyet buszozni. Vagy... Á! Nem... :))) A Végtelen úton most voltam a napokban a legjobb barátom társaságában. Úgyhogy oda szerintem nem megyek.

Igazából ilyenkor látszik, hogy nagyon kellene már hogy itt legyen az a kurva fizetés. Persze basznak időben elküldeni, vagy legalább annyira tekintettel lenni az emberekre, hogy ha harmadika hétvégére esik, akkor pénteken megkapjuk a pénzt. Idiotizmus. Meg lustaság. Plusz az empátia teljes hiánya. Utálom, amikor kotlanak a pénzünkön.

Főleg, mert lassan szeretném végre lefoglalni a következő heti utazást. Mert ha minden jól megy, akkor köv héten hétvégén utazom el. :))) Szeretnék már ott tartani, hogy leszállok a vonatról Agárdon, és megindulok a szállás felé... :))) Ha meg ott vagyok, akkor elkezdek akciózni. :))) Aztán? Remélhetőleg minden a tervek szerint halad majd. :)))

Egyébként meg: https://www.youtube.com/watch?v=GShfxk5Y2dk

Mert római.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat