Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Valami nincsen rendben...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Valami nincsen rendben...

2014-03-15

Boldog tizenötödikét, TeveClub! :))) Lányok: Fonjatok a hajatokba nemzetiszín-szalagot. :))) Fiúk: Otthon is kötelező viselet a kokárda, talpra magyar, hí a haza! :))) Idáig minden szép és jó... Lenne. Mi a baj mégis? Elmondom...

Exemmel való levelezéseinket újra végigolvastam. Nem kellett volna. Mondom: Imádom az aknamezőket, amekkora mazochista állat vagyok. XD Elolvastam azt a levelet is, amiben szakításunk okairól ír. Érthető az álláspontja a szakításunkat követően, amikor vissza akartam hozzá menni. Amit akkor leírt, akkor és ott még azt is "megkockáztatom", hogy igaz volt. Mert nagyrészt AZ volt. Azóta eltelt igencsak 1 év 3 hónap. Én adnék még ennek a kapcsolatnak egy esélyt. Megkockáztatom, hogy MOST, a mai eszemmel jobban kijönnénk. És mire alapozom eme feltevésemet? Arra, kérem tisztelettel, hogy ezalatt az időszak alatt annyit éltem mint egész életemben sem. És sajnos nem a jó értelemben. Rájöttem sok mindenre. Azóta kapcsolatom úgy szólván nem is volt. Legalább 3 lány játszotta meg velem azt, hogy "cuki vagy, édi vagy, tök jó lenne VELED", aztán végül ügyesen le is lettem koptatva a bús faszba. Exem azt írta, hogy aki nem mer az nem nyer. Én MERTEM azt feltételezni, hogy sikerül összejönnöm valakivel, és mégsem nyertem. Pedig úgy vélem, hogy nem vagyok egy hülye segg, van agyam, és megkockáztatom, hogy nem vagyok vészesen rusnya sem, de mégis... Valahogy mindig történik valami. És valahogy mindig a pénzesebb jár jól. Én meg "magányomban-bánatomban megbaszhatom markomat"... Jó. Értelemszerűen elsősorban nem baszhatnékomban kellene nekem egy barátnő. Engem inkább az érdekel, hogy bújjon hozzám, és öleljen át ha bajom van (vagy fordítva. :))) Mert adni mindig jobb). Húgom pár hete megjegyezte: "Néha hiányzik nekem a **************" (nevet direkt nem írok). Én erre: "Jó neked... Nekem minden nap." Jó. Oké. Akár optimista is lehetnék, de jelen állás szerint nem úgy néznek ki a dolgok, hogy hirtelen örülnöm kellene.

Na, most a kedvenc csalódásom a következő volt: Én+Lány hónapok óta beszélünk, csak simán mint barátok. Szakítok exemmel. Beszélgetünk, mondja, hogy szívesen összejönne velem. Mondom, hogy egy kis időre van szükségem. "Megérti". Közben a háttérben kerített még egy srácot. Konkrétan versenyeztetve voltunk anélkül, hogy tudtunk volna egymásról. Aztán, mire tudtunk volna találkozni (már nem Mo.-n élt), addigra a másikat választotta, és az utolsó pillanatig nem is sejtettem, hogy van még egy. Egyrészt: Megértem. Másrészt: Kurvára nem. Megértem, mert kell egy B-terv, ha az A nem jön össze. Viszont maga a konstrukció szerintem eléggé csúnyán volt kivitelezve. Ha tudom, hogy van még valaki, akkor azt mondom, oké. Úgy készülök, és belekalkulálok minden eshetőséget. De én voltam a hülye, hogy nem tartottam én is két vasat a tűzbe. Mert ezek szerint a játékszabályok megengedik. Csak ez utóbbihoz gyomrom nincsen, én a fair play híve vagyok.

És most mindenkinek szuverén joga azt mondani rólam, hogy: "Ne csodálkozz hogy nem találsz másik lányt, ha még az exeddel vagy elfoglalva!". Oké. Ez egy bizonyos pontig helyt is áll. De... Mondom: Ha "akarok valakit", richtig nem jön össze. A legutolsó lány... Nem sok ideje szakított az exével, konkrétan múlt hónapban, ha jól emlékszem. Egyik barátom bemutatott neki, szép is volt, jó is volt, a szivart majdnem kiejtettem a kezemből, amikor megláttam, annyira szép volt a mosolya. Ehhez képest pár hete visszarohant az exéhez (akiről már írtam pár napja). És ismét felmerül bennem a kérdés: Miért? Ő miért kapja vissza az elveszett boldogságot? Én miért nem? Ő miért lehet boldog azzal akivel akar, én meg miért nem? Jó... Ne drámázzak. Oké. Azt is elfogadom, hogy ez utóbbi lány esetleg nem lett volna jó választás. De ez így nem állapot. Egyáltalán nem. Nagyon sokszor volt szerencsém az életben. Most miért nincsen egy jottányi? Csak annyi, hogy ha már tényleg a sors akarata, hogy ne szabaduljak exemtől, akkor legalább kezdhessük újra! Nem akarok semmi mást: Exemet visszakapni, és becsülettel elfeledni az elmúlt három évet. Ez utóbbinak minden szennyével együtt.

Végezetül egyik versemből idézek két versszakot, ami ide vág:

"Nem jó nélküled.
A tavasz messze van még,
És a fénylő ég.

Álmomban ajkad,
Az én ajkamra tapad!
Az ébredés fáj."

UPADTE: Nimá! Még jó is lehet ez a nap. :))) Holnap mesélek, miért. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat