Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
VÉGLEG elfogyott a türelmem...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
VÉGLEG elfogyott a türelmem...

2015-09-03

Nos... Kár volt körbefutnom a netet keresvén azt, hogy lett-e valamilyen visszahngja az egyik kolleganőnk ostobaságának... Róla nem volt visszhang, viszont rengeteg más írást találtam, amit más intézményekben szolgálatot teljesítő kollegánk, kolleganőnk ellen írtak. Nos... 2007-ben egy "kedves" hölgy írt olyanokat a blogján, amire nem tudom megállni, hogy ne reagáljak.

http://brillo.blog.hu/2007/12/29/kitiltottak_a_gyereket_a_szepmuveszeti_m

Először is: Mi nem jut az eszedbe, hogy ilyen kicsi gyerekeket ilyen helyre viszel, te ostoba kurva?! Van ott szerinted BÁRMI, ami érdekes lehet egy kisgyereknek? Látom a fogyatékos külföldi geci férjed, aki magyarul képtelen volt megtanulni, kibaszta belőled a maradék jómodort is... -.-" Inkább világra szartál nyolc kis félvér malacot, csak hogy ne kelljen dolgozni, mi?

Másodszor: Ha nekünk ki van adva nekünk valami, akkor ki van adva nekünk. Ehhez nincs mit hozzátenni. Tetszőleges feladatkört ellátó őr, ha nem követi az utasítást, akkor mehet, amerre lát. Nekem kb. a 1000. eset után már elegem van a magatokfajta férgekből. Látom, nagy jódolgotokban nem tudtok mit csinálni, úgyhogy bementek trollkodni mindenféle helyre. És ha valami utasításba van adva, akkor Tarja Turunen-nek, Yngwie Malmsteen-nek, Joey Tempest-nek is be kell tartania, nekünk meg be kell tartatnunk akár a nevezett személyekkel is, nemhogy veled, aki semmit nem tett le az asztalra. Csak szarod halomba a kölyköket.

Harmadszor: "Vannak ilyen idióták, akik neveletlen kölkeikkel mindent tönkre tesznek; a haldokló néninek ugrálnak a hasán a kórházban, a temetésen rohangásznak, ordítoznak belelökik a gyászhuszárt belökik a gödörbe, megzavarják a színházi előadást stb...stb...
Múltkor a fiam szalagavatóján az egészet tönkre tette két-három ilyen kis pöcs. A szüleivel együtt ki kellene sütni az ilyen kis pokolfajzatokat, de legalább is kitiltani a számukra nem való helyekről, mint ahogy régebben volt. Ha már a kretén szüleinek nincs annyi esze. " Nyekk jól beszél.

All in all: Faszszopó kurva vagy. Egy faszszopó kevély, kapzsi, zsugori, fennhéjázó kurva. És tudod mit? Majd nem beszélek kedvesen a faszszopó fattyaiddal, hanem egyből üvölteni fogok rájuk. És ha bepörögsz, számíts rá, hogy 206-szor fogsz keservesen felüvölteni, mert egyenként töröm össze a csontjaidat, rohadék ribanc! Meg a mocskos fennhéjázó sznob bikádnak is...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat