Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
És elérkeztünk a nyár végéhez

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
És elérkeztünk a nyár végéhez

2021-08-31

Teljesen elmúlt a nyaram - anélkül, hogy BÁRMI produktívat tettem volna. Július óta iszonyat sötétnek érzem a jövőt.

A július teljes letargiában telt. Nap nap után eljártam dolgozni, ha pedig nem kellett, akkor igazán nem csináltam semmit. Nem tettem semmit. Nem vittem véghez semmit. YouTube-ot néztem, töröltem a képeinket nyomorhozóval. De legtöbbször csak a falat meg a plafont bámultam...
Egyik dolgot semmisítettem meg a másik után, ami exemhez kötött. A közös papíralapú képeinket felgyújtottam a kert végében. Közben belül zokogtam. Nem bírtam otthonról kimozdulni. Na jó - nagyritkán elmentem a maglódi Auchanba, meg elmentem buszozni. Nem igazán főztem, csak úgy tessék-lássék - persze az edények ott maradtak a mosogatóban büdösödni. Néha elmosogattam. Néha füvet nyírtam idehaza.
Augusztusra már aktívabb voltam, igyekeztem kicsit összébb kaparászni magam. Elkezdtem kipakolni mindent a régi szobámból... Hó végére aztán produktív lettem. Teljesen...

Tegnapelőtt találkoztam Fogadott Húgommal (legyen eztán Csatang). Egész nap együtt voltunk, megkapta élete első ingáját. :))) Viszont riasztó dolgokat mesélt. Csatangról tudni kell, hogy nyomorhozó féltesója. Aki 15 éves létére SOKKAL érettebben gondolkozik, mint a tulajdon nővére. Most eltöltött egy pár napot nyomorhozóéknál. Megláthatta, hogy nővérével az a mocskos féreg hogyan és milyen módon viselkedik.
Először is: Folyton aggódik, hogy nyomorhozó őt is megcsalja - ahogy engem. Plusz nem fogadja el exem rockkoncertekre járó, pogózó múltját. Konkrétan minden is hirigeli exemben. A legborzalmasabb, hogy konkrét esetet is mesélt Csatang: nyomorhozóra morgott, hogy mi a jó a pogóban. Aztán vállal meglökte. Exem olyan higgadtan kezelte a dolgot, mint velem még soha. Megmondta neki, hogy ezt azonnal fejezze be, és zárják le a témát. Végül nem beszéltek vele - sem nyomorhozó, sem Csatang. A férgek bősz ivadéka persze ezután sem békélt meg, Csatang nemi identitásába is belekötött, amikor nővérével erről beszélgettek.
Undorító, hogy alapból úgy megy bele egy ilyen dologba, hogy nekilát mindenféle faszságokba belekötni. Előzetesen gyakorlatilag hazavágja az életemnek azt a részét, amiért NAGYON komoly áldozatokat hoztam. Súlyos áldozatokat. Komoly áldozatokat. És akkor ilyeneket be mer játszani? Nem szégyelli a faszszopó pofáját? Egy rossz szót szóljon: Lángokba borítom Szigetszentmiklóst. Kisöpröm onnan az OVB aljas hízelgő kutyáit! Az egész város égni fog. 0-100 évig mindenki meg fog dögleni. Vért a vérért! Könnyeket a könnyekért!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat