Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Valami TÖRTÉNT...!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Valami TÖRTÉNT...!

2022-10-11

Aztakurvaaaa! Valami nagy dolog készül... Egyszerűen érzem a zsigereimben. Érzem, hogy jó lesz. Érzem, hogy ez most valami más sztori lesz.

Remélem, hamarosan hazaérek. Mert hazatérés-szaga van a dolognak. Mert úgy érzem, jó lesz. Mert úgy érzem, most valami jó jön. Valami, ami boldoggá tesz. Csatangra ráírtam. Jó hírekkel fog szolgálni, talán visszakapom az életemet? Igen... Visszakapom. Nem abban a formában, ahogy akarom, hanem másképp... De visszakapom. Ezerszer elképzeltem, hogy visszatérek. Már látom a tavat... A földeket... A település mögött a hegyeket. A guruló pékség jellegzetes "Süt a mama süt a pékje" messze száll. A konyha újra vár... Kedves arcok... Kedves emberek... Kedves mindenki... Ma este megnyílik a csatorna. Holnap lehet már nem leszek itt. :))) Ha az lesz, amire gondolok, lehet hogy újrakezdem az életemet... És sikerült a mágia. Ha nem, akkor sincsen baj. Nem akarom magam semmibe beleélni. Max az lesz, ami eddig volt. :D

Málhán próbálkozom még ugyan, de nincsen már értelme. :))) Vissza fogok térni. Haza fogok térni. Ha valaki nem találja a helyét a világban, akkor jó eséllyel nem jó helyen van. Szerintem nem vagyok jó helyen. De nemsokára... Látom a napfényes tájat... A kis házat. A nagyobbat. És hirtelen fel fogok ébredni AZNAP. :))) Holnap... Jó élmények várnak. Hamburger a La Islában... Szörp a Triflában... Kavargó emlékképek... Boldogság... Kijavított hibák... Kijavított minden is... RalOFF a kormánynál. Az állam ÉN VAGYOOOK! Enyém a döntés. És én leszek az, aki határozok.

Holnap... Holnap vége lesz a vándorlásnak. Vagy így, vagy úgy... :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat