Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Sokat idegeskedem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Sokat idegeskedem

2020-03-13

Ahogy az ábra is mutatja, sokat idegeskedem. Nem tudom lazábbra venni. Lehet hogy túl sokat fogalkozom mások számára jelentéktelen, számomra igenis jelentékeny dolgokkal. Plusz... Pörög a hitel. Kétféle hitel, aminek a kifizetése bizony két emberes feladat.

Orvosin megkaptam ugyan az alkalmasságot három évre, de magas vérnyomással el lettem orvoshoz zavarva. Hirri hurri hurrá! Még több pénzünk megy majd el, hogy ne kelljen a szarházi SzTK-ban leélnem a fél életemet. Ennek mondjuk annyiban örülök, hogy legalább dolgozhatok. Most három évig békességben hagynak. Legalább is remélem. Kóházba nem vagyok hajlandó menni. Nem fogok egész nap nyüzsgésben élni. ÍGY NEM LEHET MEGGYÓGYULNI (ráadásul, hogy nem is vagyok beteg. Jól érzem magam, köszönettel).

Továbbra is rühellem az egész mindenséget. Eljutottunk oda, hogy idióták akarják megmondani, hogyan éljünk, mit kezdjünk, mit tegyünk, és mit ne. Teljesen tönkretesznek mindannyiunkat. A teljes világ a feje tetején áll. Mérgező férfiasságról ugatunk, amikor mind a kettő oldal szemétláda. Mindkettő mocskos féreg. Egyre férgebb módon gyilkolják egymást, és lassan az őrület a még egészséges embereket is megfertőzi... Akkor jöttem rá erre, amikor megírtam az "Inszomnia" címet viselő bejegyzésemet. A bejegyzésemhez képest érdekes helyzet állt elő. Kiderült, hogy nem AKARTA, nem KÖVETELTE (ezzel egyidőben ki nem tudott aludni amikor lehetett volna a csalódottságtól?!), hogy vágassak hajat. Csak kíváncsi volt (amúgy nem, JOBBAN TETSZEM NEKI ÍGY - önellentmondás a részéről, ismét - ő maga mondta)... Szereti ezt is azt is. Állítása szerint. Ha tudom, hogy ez a fennforgás, beleszarok, és felzavarom a Taaz.com-ra. Ott megtekintheti... És ez esetben én sem baszogatom, hogy növesszen hajat... De már nem érdekel. Én maradok rövid, ő marad hosszú. És end of the story. (Az öltözködésembe pedig nem engedek beleszólni senkinek. Hozzátok csak a kötött pulcsikat, kockás ingeket, meg a buzis szövetnadrágokat, amiket a cservjakovok viselnek (és amit ez az álszent képmutató társadalom annyira elfogad)! De azzal a lendülettel fordultok is vele vissza, mert az egész stócot lelocsolom benzinnel, és felgyújtom. Aztán lehugyozom ami marad belőle...) A divatmajom progresszív frigid picsák, és félbuzi, semmilyen, okoskodó kisfaszok pedig kapják be. Megbaszhatják az anyjukat. Sziasztok! :D És csak említse meg valaki, hogy legyen Kedvesemnek rövidebb, vagy urambocsá, rövid a haja, instant kill. És bedarálom kutyaeledelnek. Vagy kenguruhúsnak... XD

Tegnap orvosi után végre egy kicsit felszabadultabb voltam, és el tudtunk menni Kedvesemmel randizni, mint egykor. Remélem hamarosan több programot fogunk szervezni, mint eddig. A tavaszias napsütésben végre tudtunk egyet sétálni. :))) És ez jó. Nem gondoltam azzal amit most leírtam. Végre egy pár voltunk, nem csak két egymás mellett alvó ember. :)))

Már várom a soproni utazást - remélem nem rendelnek el szükségállapotot! Mert fáradt vagyok. Nagyon fáradt. Nincs kedvem fizetetlen túlmunkákat csinálni, mert néhány fasz kijelentette anno, hogy rémhírterjesztést követ el aki a koronavírussal kapcsolatban bármilyen negatívumot megoszt. Ezeket a nyomorultakat el kell zavarni. Nem zárták le időben a határt. És itt az eredmény...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat