Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Langennut

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Langennut

2014-12-22

Közelegnek az ünnepek... Egyre inkább. Tegnap volt az utolsó munkanapom az ünnepek előtt. :))) Hála istennek nem kell, majd csak hétvégén menjek.

https://www.youtube.com/watch?v=cCte-t4_YtA

Majdnem bánathozó szindrómás fiktív történet. Az a baj, hogy sokszor tényleg így történik minden. Ez egy tipikusan "F-végződés". A címe: "Fallen" (A mai bejegyzés címe is azt jelenti "Elesett", finn nyelven).

Más. Szégyen, nem szégyen anno én konfirmáltam. Azóta is bánom. Na de nem ez a lényeg. Ott hallottam egy sztorit így advent magasságában Pistikéről és nagymamájáról. Pistike állandóan azt kérdezgette: "Nagymama, mikor halsz már meg? Kellene a szobád, tök jó lenne, mennyi mindent tudnék csinálni vele", stb. Egyik nap arra ment haza a család, hogy a nagymama felakasztotta magát. Zsebében búcsúlevél: "Pistikém Tiéd a szoba. Üdv: Nagymama" Emlékszem, hogy depressziós voltam karácsonyig. Azóta is minden évben gyújtok így karácsony táján egy gyertyát a nagymamának.

Amúgy meg most tartok ott, hogy sört ide, bort ide! Nagyon el vagyok keseredve. Bánathozó miatt, és mindenki miatt. Ostobaság ostobaságra halmozva, unempátiába ömlik be az ignorancia, aminek a tetejére míves számítás, és önzés kerül.

Tegnap volt napra pontosan két éve, hogy véget ért Bánathozóval a kapcsolatom. Emlékszem, ugyanúgy feküdtem az ágyamban, mint akkor, amikor telefonon szakított velem. Amikor kimondta, akkor kellett volna annyit mondanom, hogy "Akkor tudod mit? Teljes szívemből kívánom, hogy rohadj el, de ott ahol vagy!" És utána örökre rábaszni a telefont. Tilt-töröl, találkozáskor levegőnek nézni. Mint ahogy meg is tettem a jómúltkor.

Uff!

UPDATE: Elkezdtem írni a saját black metal projektemnek, az Atadaraknak az első számait. Albumot is tervezek "Tales of a moon eclipse"-néven. Az első számnak a címe, fantáziadúsan megegyezik a projekt nevével.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat