Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
PuhaPapucs?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
PuhaPapucs?

2018-01-29

Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy aki recsegést olvasni nem szándékozik, az vigye le a "RECSEGÉS OFF"-ig a csúszkát. Köszönöm.

http://tartalmaskor.blog.hu/2010/08/23/modern_csaladi_kor

Most szedtem össze minden lelkierőmet, hogy nyolc év távlatából választ írjak erre a hányásra. Magát ezt a förmedvényt két-három éve találtam meg (egyik blogbejegyzésem alatt is írtam, hogy megtaláltam), és eléggé elszomorított, megbántott, felháborított amit olvastam.

És értitek: Nem az háborít fel, hogy "a nők mindent jobban csinálnak" (értsd: "Élvezi az életet, gyűri a lepedőket, töri a szíveket." - kurva könnyű dolga van, hiszen 1. kevesebb nő van a világon, mint férfi, 2. neki ergo et ipso facto van lehetősége válogatni. Nekünk nem feltétlenül. A plusz faktorokról, hogy IGAZI kurvának neveltek sok lánygyermeket a gyökér szülei, most csak azért nem beszélnék, mert az egy külön bejegyzést is megérne). Maga az attitűd, ami felháborít. Értem ám, hogy ez a cikk a férfiak megbotránkoztatására, és a patriarchális társadalmi forma ellen van. Oké. De szerintem ha valamit el akarok érni, akkor nem szemét szövegekkel lehet elérni (ezt az élet igazolta is - ennek ellenére ezúttal nem fogom vissza magam).

Hogy mi ebben a blogbejegyzésben olyan szemét szöveg? Lényegében minden. Azt is értem, hogy a cikkíró a saját rossz tapasztalatait vetíti ki MINDEN férfira - ami ugyanúgy nem egészséges dolog, mint amikor pár sorral feljebb leírom hogy kurvának neveltek sok lányt. "Evvan" hogy miss picsa saját szavaival éljek.

Ami nagyon felháborított, és amire szalonképtelen szavakkal fogok válaszolni az ez:

"Aztán ha a sikeres nő szingli üzemmódból családcentrikus üzemmódba vált, akkor azzal szembesül, hogy a nála sikeresebb és partiképes hímeket már lenyúlták az édi-bédi cuki-macák. Nagy a dilemma! Mert a sikeres, de valamilyen téren mégis defektes (elhízott mint egy viziló, büdös a lába, arrogáns, feledékeny, stb) hímek nem lesznek jó férjek. Talán jó szeretők se. Lehet alkudni a korból. Talán a 8-10 évvel fiatalabb korosztályban még akadnak ígéretes példányok. De egy sikeres és egyben érett kívánatos nő miért érné be egy ígérettel? Neki egy kemény férfira van szüksége. "

Szégyelld magad, ribanc! Szóval megint üzletelünk és bazírozunk! Értem én... Akkor tudod mit? Ne csodálkozz, hogy megbasznak ha egyszer kurvának állsz! Szemétláda! Hát mit képzelsz te magadról, ki a kurva anyád vagy? Kinek képzeled te magad? Úgy gondolod, hogy vagy annyira szép nő, hogy ezt így kijelenthesd? Teneked is van annyi hibád, mint égen a csillag. Ha úgy tetszik, defektes vagy te is. Kurvára. Nem értem hát, hogy mit vered magad, és mit mozdulsz oda bárkinek. Azt javaslom, hogy ha mindenáron "sikeres hímet akarsz", akkor először szerénységet tanulj! Meglásd: Hamarosan találsz is egy nem feltétlenül pénzes, de legalább szeretetreméltó férjet! Persze azt sem ígérhetem, hogy nem lesz defektes. Mindenki defektes ebben a világban. Csak van, akinél nem olyan durva a katt. Lehet mondani, hogy női ösztönök meg hasonló dolgok, de akkor hogy van az, hogy "ösztönösen" valami nagypofájú geciládát választotok? ENNYIRE az átlagos srácok fölé ígérnek? Arról nem is beszélve, hogy a sikeres férfiaknak eszük ágában sincsen mosolyogva, az elefántcsonttorony ablakán kibámulászva várakozni arra, hogy megund az "élet élvezését, lepedő gyűrését, szívek törögetését". És elhiheted: Mi sem támadnánk be valami tizekettő egy tucat édibédi fostalicskát (akiknek a kinézetük az egyedüli, ami szimpatikus), ha tényleg elérhetőek lennétek. Hogy én sikeres férfinak érzem-e magam? A válaszom: Defektjeim ellenére IGEN. Azt csinálhatom, amit szeretek. Vállalkozás nemsokára beindul. Hétfőtől ismét tanfolyamra megyek - pár éven belül elérem a magasabb pozíciókat is. Viszont ha állítólag én egy víziló vagyok, akkor a Nílus völgyében termett gabonából sütött kalácsra, Nílus völgyében termett datolyára sem kell ám ácsingózni, vagy ha úgy tetszik, két szóval leírva: NEM KAPSZ! (Erre még visszatérünk...)

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de énnekem nem fétisem az, hogy mindenáron "érett, sikeres nővel" akarjak összejönni. Ha valakit ÉN megszeretek, az nem azért szokott lenni, mert "érett meg sikeres". A siker - tapasztaltam - mulandó dolog. Érettségről pedig a te esetedben, "kedves" Dupla nemigen beszélhetünk. Semmiképpen. Egy ÉRETT ember nem így beszél, nem így fogalmaz. Nem így gondolkozik. Nem így "dobálja" a jelzőket mindenkire. Nem sérteget másokat. Nagyon az a benyomásom, hogy azt hiszed, minden alanyi jogon jár neked. Tudd meg: ROHADTUL nem. A leginkább felháborító, hogy mindeközben válogat: "Ennek diplomája nincsen. Ennek büdös a lába. Az arrogáns. Amaz meg feledékeny." És akkor a feljebb említett víziló kérdésköréről még nem is beszéltünk.

Egyrészt: Ki a kurva anyád vagy te, hogy más felett ítélkezz? Másrészt felmerült pár kérdésem, amiket akkor le is bontanék kategóriákra.
1. Mit tekintesz elhízottnak? Olyat, aki kicsit testesebb az átlagnál, vagy aki mit tudom én ténylegesen olyan, mint egy nadrágba bújtatott görögdinnye?
2. Igen... A büdös láb kérdésköre... Nektek is van ám KURVA büdös testrészetek: A picsátok a piros betűs ünnepeken! Én is kiakadhatnék, hogy elmegy mellettem egy csinos, mézszőke hajú, karcsú szépség a buszon - vidáman szálldos utána a bepállott menzesz szaga. Az nem visszataszító? Ja hogy az természetes! És a lábszag, amikor 8-12 órákat van rajtunk zárt cipő, illetve munkásbakancs nem természetes? De tegyünk egy próbát! Úgyis kemény, modern nő vagy, és a kétkézi melóknál pont ilyenekre van szükség! Menjünk nyáron egy hetet benzines fűkaszával kaszálni rendes védőfelszerelésben minden nap 8 és 16 óra között egy rövid, szabad ég alatti ebédszünettel megszakítva. Kíváncsi vagyok, hogy melyikünk lába lesz a büdösebb (és ÉN megyek el előbb fürödni, csak hogy ne legyen félreértés a szagok eredetét illetően)... Igen. Groteszk, hogy ez a téma. De a faszomat már! "Mhyori ellen mhyorival, káosz ellen káosszal" (És akkor tökön is bököm magam. Én írtam le az ellenkezőjét pár hónapja... XDDD)
3. Arrogáns? Mit értesz alatta? Vagy megfordítom a kérdéskört: Értsem úgy, hogy neked egy kemény férfi kell (amihez azért lássuk be: kell arrogancia), de ne legyen arrogáns? És amúgy miért is ne legyen arrogáns? Mert konkurenciád érkezne? Baszd meg anyád!
4. Feledékenység... Az írásodból semmi nem derül ki ezzel kapcsolatban (sem). Mit ne mondjak: Jó lenne tisztázni... Úgy értetted: Feledékenység, mint évforduló-születésnap, vagy feledékenység, mint számlák befizetése, csekkek befizetése, időpontok betartása, esetleg kulcs-bérlet-bevásárlólista, vagy mi? Arról nem is beszélve, hogy egy feledékeny férfi hogy lehet sikeres?! Persze erre sem térsz ki. Cicám: Nem gondoltad át...

A másik fele: Szóval ILYEN kibaszott fontos dolog a pénz. Értem én... Értem én, hogy a nagy anyaasszonyistencsászárnő nem fog valami csöves páriával összejönni! Értem én, hogy az aluliskolázott, műveletlen, bunkó, muzsik férj semmi másra nem jó, csak hozza haza a "fabatkát"! Meg a "másfél fabatkát" - ha arra kerül a sor. MINDENT ÉRTEK. De kérdem én: Az nem szempont nálad, hogy szimpatikusak is legyetek esetleg egymásnak? Hogy uram bocsá' LEGYEN közös témátok is (hogy ne csak a BMW, még öröklakás LEGYEN)? Hogy talán másképpen valósuljon meg a családi életetek annál, hogy beléptek a lakásba-házba, tisztelegtek egymás előtt, és magázódva átadtok egy jelentést arról, hogy mi történt aznap, majd visszavonultok, ki-ki a maga kis vackába? Az nem szempont, hogy valakit uram bocsá' megszeressetek a szívetekkel? Most komolyan kiveszett az, hogy kölcsönösen feladunk magunkból dolgokat - hogy helye legyen a közösnek? Az nem számít? Nyilvánvaló: Senkinek a szülőcsatornájában nincsen jogom turkálni. Az vállal gyereket, aki akar. Aki nem az nem. Nem lesz a szememben kisebb értékű. DE! Ha akarsz gyereket Dupla(faszaszádba), akkor miért nem fogod fel, hogy lesznek lemondások is? Ha nem szeretnél lemondásokat, akkor inkább köttesd el magad. Nincsen arra szükség, hogy ilyen gyökerek is szaporodjanak mint te... Komolyan sajnálom az anyádat! Ha előre tudnám, hogy ilyen gyerekem lesz, mint te, biztosan kést szúrok a méhembe (szerintem annak köszönheted az életedet, hogy anyád nem tudta, hogy ilyen leszel)...

És ami miatt MÉG nagyon haragszom: A "leégett krumplileves" kérdésköre. Én most sütöttem babkát (ami - bár ízlett az itthoniaknak - de mégsem sikerült úgy ahogy akartam, nem futott fel az élesztő. Legközelebb jobb lesz! :))) ), főztem gyuvecset. És igen, én egy alávaló XY-kromoszómás szar vagyok. De mégis én főzöm a környék legjobb chana masaláját (de csak mert indiai család nem lakik a közelben... XDDD). Ha arról van szó, képes vagyok fél óra alatt komplett ebédet is összeütni (akár serpenyős hagymás krumpli, akár minimálrizs, akár egy kis olaszos jellegű tészta). Úgyhogy a jó kurva anyádért mozdulsz ide, picsa! Megnézem, hogy te képes vagy-e gyorsan, és olcsón jóllakatni mondjuk négy embert két napig... ÉN képes vagyok.

Igen, tudom... Rendes férjet akarsz, te kurva. De mégsem úgy viselkedsz, hogy egy rendes férfi érdeklődését felkeltsd. Tudom, szar az izoláció, amiben élni vagy kénytelen, de azt nem tűröm el, és főleg nem fogom szó nélkül hagyni hogy sértegess másokat. Ráadásul olyanokat, akiket az ÉLETEDBEN NEM LÁTTÁL, TE PUTVADÉK. Jó. Lehet rám mondani, hogy én sem ismerlek, mégis durvákat írok. Én erre azt mondom: Nem én manifesztálom ilyen alávaló kirohanással a vélt illetve valós sérelmeimet. Kész.

Ezt adja össze, aki tudja!

Természetesen a helyzet tisztázására már nem látok esélyt (és sok más körülmény tisztázására sem, amiket ugyancsak érdemes lenne tárgyalni), mert Duplácska azóta RÉG törölte magát, miután rájött, hogy elindította a foslavinát a feje fölött... Búcsúzóul azért még két komment erejéig anno próbálta menteni a menthetőt:

"Sikeres nőnek én azt tekintem, aki tudja hogy mit akar, és azt önerőből képes is elérni. Ez nem jelent feltétlenül gennyes gazdagságot. Sikeres nő lehet az is, akinek csak egy középkategóriás állása van, de azt önerőből érte el, és jelenleg is reálisan látja a lehetőségeit, és naponta tesz valamit a céljai elérése érdekében.

Aki "felszopta magát" az az én szememben akkor is csak egy ribanc, ha többet keres, mint a sikeres nő. És ugyanígy nem tekintem sikeresnek a "mi kutyánk macskáját" sem."

Aztán:

"Ezzel a kis kiegészítéssel együtt is igaz az, hogy simán lehet, hogy egy korlátolt hülye vagyok, és kár volt megírni ezt a szart. Aki így érzi, annak nyilván igaza van, de aki elgondolkozott a soraimat vagy a kommenteket olvasva, esetleg úgy érzi, hogy megértette a szemben lakó család életének néhány aspektusát, vagy aki részleteket tekintve magára ismert, annak is igaza van. "

Tehát most már mindenkinek "igaza van"... Értem én. Beletaposol más emberek lelki világába, méghozzá nem is akárhogy. Az emberek joggal háborodnak fel, és elküldenek a kurva anyádba, hogy nem mész, hanem repülsz. Utána csodálkozol és megsértődsz, de gondolkodni már nem kezdesz el (nem zörög a haraszt, ugye). Persze bocsánatot sem kérsz (mert miért is tennéd: Egy ilyen "erős kemény nő" mint te akkor sem adja fel a harcot, ha éppenséggel vesztésre áll). A buzi írásodat FŐLEG nem törlöd, de azért odafaszkodsz "dudlinak" némi "korrekciót" és utána meg azt hiszed, hogy minden el van intézve? Hát NEM. Főleg, mert NEM AKAROD MEGÉRTENI, miért haragudtak meg rád sokan. És igen, durva leszek: Azt sajnálom, hogy anyád nem akasztott fel egy jó magas fára a köldökzsinórodnál fogva születésed után... A bolygónak mindenesetre jót tett volna.

Drága atikánk, cerveza (akinek másik neve John Doe, a félreértések elkerülése végett) a nagyranőtt magatehetetlen geciszájú csecsemő - szokásához híven - ismét későn futott, és olyat beírt, hogy a csillagok azóta is potyognak az égből...

"Aki ezt a cikket írta az beteg! Attól, hogy 21. század van, még nem fog megváltozni az egészséges értékrend! "
Az első mondattal egyetértek. A második végett üzenem neked atika, húzd le magad a klotyón! És lehetőleg akaszd fel magad, hogy te se szaporodj... Elég szégyenletesnek tartom, hogy nem veszed észre: Olyan háborút vívsz (vagy ha úgy tetszik vívTOK), amit nem akartok eldönteni igazán. Csak jól esik dobálni (mit dobálni! Hányni, sorozni) a sarat a másikra! Szégyelljétek magatokat! Részint miattatok (a félreértések elkerülése végett: a kis háborúsditok miatt) sem találok magamnak partnert. Mert sok alapból kedves aranyos lány fél, hogy MINDEN "férfi" ilyen gyökér mint te...

Mindazonáltal amennyire észleltem: Duplácska REKT! :D

NA JÓ. AKKOR RECSEGÉS OFF!

Szóval... Mostanság nem sok minden történt. Utolsó szolgálatomra készülök az újabb tanfolyam előtt. Remélem tudok majd kicsit pihenni aznap. A hét közepe-vége felé jönnek a norvégok. :))) És NAGYON örülök nekik. :)))
Sütöttem babkát, ami itthon (az elbaszott élesztő ellenére is bombasiker volt).
Vittem ki a szemétből is. :))) Kitakarítottam az iratszekrényemet, egy csomó mindent megsemmisítettem. Az újságjaimat felraktam a polcra. :))) Végre kezd valami rendszerűség kialakulni a szobában. Már nem hívom "kis dzsuvának". És igen: Az üvegáru helye a kamra. :))) Akkor is, ha kimcsis... XDDD De még NAGYON messze a győzelem ideje...

UPDATE 2018.01.30:

Voltam tegnap messze-messze. Oda mentem, ahonnan a Végtelen út vége már egyáltalán nem is látszik. De még a szántóföldek sem... Sejteni sem lehet hogy merre van. És rájöttem: ODA szeretnék kiköltözni majd. (Talán magam mögött hagyom végre az emlékeimet. A régi háborúsdikat. Ez mondjuk megérne egy misét: Hátravan még egy súlyos háború. Ha minden igaz, egy számomra nagyon fontos személyt környékeztek meg Marinetti hadai...) Élet ott is van, de nem olyan hemzsegő, mint ebben az undorító nagyvárosban. Gyűlölöm Budapestet. Gyűlölöm azt, hogy ilyen gusztustalan embereket okád ki magából, mint duplácska, bánathozó, daginyaki, kétbalkéz, stb... Minél előbb el fogok innen költözni.

Aztán... Tegnap este még összefutottam Vándortársam két testvérével (mivel tudom, hogy olvassák a blogomat, ezért remélem nem haragszanak meg ha Polluxnak és Castornak nevezem el őket. :))) Ha igen, alternatív neveket várok az elérhetőségeim egyikén!) Jó volt velük beszélgetni. Mostanában ritkán találkozunk - amin szeretnék változtatni. :))) Nem azt érdemlik tőlem, hogy mellőzzem őket.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat