Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Vigyetek haza!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Vigyetek haza!

2024-05-03

Vigyetek haza!

Mert ahol vagyok, az nem az otthonom. Van lakcímem, van fedél a fejem felett. De EZ NEM AZ OTTHON. Otthonnak azt hívjuk, ami végy részt bármekkora kalandban, ugyanúgy az otthonod marad. Nem kell attól félj: Mire visszajössz, teljesen megváltozik.
A mai napig, amikor a lakcímemen vagyok... Azt érzem: Apa hamarosan hazatér. Úgy érzem: Fel kell menjek a régi szobámba. Fogom a cuccaimat, és vissza, felnegyek. Aztán rájövök: Nincs ki miatt visszaköltözzek oda. Még ágy sincsen ott. Az egész egy kibaszott nagy lomtár. Tele olyan dolgokkal, amiknek aztán VÉGKÉPP semmi keresnivalója nincs sehol. Legalábbis a házon belül semmi. Mert miről van szó? Sok rongyról, ami nem az enyém. Sok szarról, aminek keresnivalója nincs az életteremben. Ki kéne az egész trágyadombot baszdosni a faszba. Könyvek szépen becsomagolva... Le kell depózzam őket. Hogy ott várják meg a nagy indulást. lehet.
Egyszerűen nem értem: Mi a tökömért nem lehet mindig nyugodtan csak dolgozzak? Miért kell állandóan FENEKESTÜL felforgatni az életemet? "Én csak ki akarlak mozdítani a komfortzónádból!" Ne akarj... Inkább adj nekem 150.000 forintot. Hogy békében letudjam azt a maradék szart. De légy erős: NEM FOGOD utánam csinálni az elmúlt négy évemet. A komfortzónám ott kezdődik, amibe te beledöglesz. Hogy bizonyítsam: Gyere majd velem egy 36 órás szessönömre. Garantálom: A 20. órában már minden bajod lesz. Akkor eszel, amikor én. Akkor szarsz, amikor én. Akkor hugyozol, amikor én. Akkor alszol, amikor én. Ha én nem zabálok, nem szarok, nem alszom, TE SEM FOGSZ. ENNYI. Aztán majd meglátjuk, mennyire kemény leszel, te naaaaagy life coach-istenség vegyes hobbipszichológus!

Vigyetek haza...
Otthon nem bántott senki. Nyugalomban meg tudtam enni egy menüt végig. Nyugalomban elvoltam a világomban. Nyugalomban éltem. Tudtam: Holnap is ott lesz ez a hely. Egy év múlva is. Nem volt rossz. Ma is ott járok gondolatban. Mi lenne, ha ma nem a jobb peronra, hanem a balra mehetnék? Bár annyi pénzem lenne, hogy ki tudjam venni újra! Egymagam. És be tudjam úgy rendezni, ahogyan ÉN akarom. Bizony más idők voltak akkor... Bizony fontos volt a létezésem. Ma már SEMMI ÉRTELMEM.
Zsiráfomnak mondtam: Nem vagyok más, mint az a tank, amiben mindenki halott, és teszi a köröket. Valószínűleg hiába várom el a minimumot, az is soknak bizonyul. Rengetegnek. Nagyok az elvárásaim.

Valaki el tudná mondani, hogy mégis mi a faszt keresek még itt? Távol az otthontól...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat