Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Nyárköszöntő

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Nyárköszöntő

2016-07-02

Ismét eltelt egy újabb év, ismét itt a nyárköszöntő. Kilenc éve először mentem Agárdra, ahol sok érdekes, izgalmas tapasztalatra tettem szert. Akkor jöttem rá először hogy még nagyon hosszú az út. De nagyon hosszú.

Az idei? :D Technikai problémákkal tarkított nap. Nem jött a fizetés (ami miatt nagyon dühös vagyok), a net nem akart működni, a mobilnet sem, FAT32-es adathordozóból NTFS-eset kell csináljak, de valahogy az sem akart sikerálni. Nem akart. :D De én meg akartam. Szegény "megzsífta". :D

Már két éve írom a blogon, hogy visszamegyek Agárdra. Hát most az elhatározást tett is követi. :D Szépen lassan nekiláttam pl. szállást keresni ha egy nap nem volna elég. Mert nem elég. Gyanítom hogy egyik péntek este már nem haza megyek meló után, hanem a vasútállomásra. :))) Aztán majd 50 kilométert vajh milyen gyorsan teszek meg vonaton? :D Át kell venni a kulcsot, vagy bejelentkezni a szállásra. :))) Ügyesen, és okosan. :))) Aztán? Ez a terv:
Érkezés, bepakolás, kipakolás. Vacsora, vagy nemvacsora. Igyekszem elcsípni a naplementét este. Legalább is jó lenne. :))) Ha ezzel megvagyok, járok egyet a mellékutcákon, és elnézek az egykori nyaralóhoz, ahol mintegy főhajtásképpen, jelképesen megiszom egy üveg sört, majd visszatérek a panzióba. Itt szerintem - ha addig nem tettem - alaposan bevacsorázok. :D Görögdinnyét is tervezek magammal vinni. :))) Legalább is jó lenne. Utána? Másnap korai kelés (6-7 óra), elmegyek a halastóhoz, körülnézek - ha nem zárták még azt is el. Ezt követően délben ebéd, (majd meglátom hol, és mennyiért). Majd átvonulok a Piramis Cukrászdába - ha még üzemel. A neten elég ellentmondásos infókat találtam. A google szerint végleg bezárt, de ha így van, miért van honlapjuk? (Mondjuk akkor az első lila bejegyzésem úgy faszság, ahogy van - illetve átvitt értelemben nem, de ebbe most ne menjünk bele.) Na, majd meglássuk. Fürödni nem hiszem, hogy fogok. Nem lesz rá idő. Inkább kirándulni fogok.

Ami meg a mai napot illeti: Megiszom szerintem egy sört. Veszek valami mérsékelt árkategóriájút. :))) Annak ellenére, hogy vége annak, ami miatt tartom, ez nem egy gyászos nap. Kifejezetten jó dolog. És nagyon örülök, hogy erről a napról szép emlékeim vannak. :)))

Lapzárta után: "Nyitom a pénztárcám!!!
Egy próbát meg ér Babonából Ebben az évben júliusban 5 péntek 5 vasárnap van. Ez csak egyszer fordul elő 823 évente. Ezt az évet pénzes évnek hívják. Másold ezt be a státuszodba és 4 napon belül pénz érkezik a házba , a Kínai filozófia Feng Shui szerint !! Azok akik csak elolvassák nem másolják be pénz nélkül maradnak ! Lássuk a medvét"

Egy próbát megér. Szeretnék némi pénzt szerezni csak úgy durr-alapon. :D Kapásból van három-négy dolog, amire tudnék költeni, ha hirtelen megszaladna a szekér. Fogászat, új hátitáska, kondibérlet, dioptriás napszemüveg, nagymamámnak szép új dobókockák, ennék már egy jó ebédet, készítenék ribizlilikőrt, az utazásról már nem is beszélve. Úgyhogy: Mote it be! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat