Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Heves fogfájás után... 😆

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Heves fogfájás után... 😆

2022-10-31

Igen... Csütörtök óta beszélni alig bírtam. Az egyik alsó rágófogam adta meg magát a természet törvényszerűségeinek. Ez annyit jelent, hogy jó pár napig levesen éltem, meg egy-két alkalommal bevertem egy mekis menüt - amikor a flector engedte.

Tegnap este aztán megtaláltam, hogy hol is fájt. Részletekbe ne mennék bele, de kikezeltem. Szokás szerint a baj ott volt, ahol nem kerestem volna... Illetve meglátszik, hogy fogorvos vagyok-e. 😆😆😆😆 (Hozzáteszem, mint fun fact: A fogorvosoknak általában nagy becsülete van nálam. Ott csak elvétve találkoztam fogyikkal. Stu a Másnaposokból bizonyára élvezné, hogy valaki végre szereti! 😆😆😆😆)

Most faján végig tudtam éjszakás után szovelni egy délelőttöt - ami NAGYON JÓL ESETT. :))) És akkor nem mondtam semmit sem... 😆😆😆😆

Ez a hét a másodállásról, a pihenésről, meg a rég nem látott barátokról fog szólni. :))) Meg felbontunk egy üveg vodkát, és bebaszunk alaposan. :D (Kieresztem a gőzt, nem érdekel semmi engem ma, szóljatok a főnöknek hogy nyalja ki a seggem ja... 😆😆😆😆)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat