Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ajjjh... öreg vagyok én ehhez...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ajjjh... öreg vagyok én ehhez...

2014-12-14

Igen. Annyira öregnek érzem magam. Nem tudok ehhez az új világhoz alkalmazkodni. Ha összeszarom magam sem. Ebben a világban egyszerűen nincsen számomra hely.

Meggyűlöltem az embereket, de iszonyatosan. Elegem van belőlük. Állandóan... Á! Hagyjuk. Már kifejtettem egy párszor. Minek ismételjem magam?

Érdekes érzésem van... Ilyen utoljára közvetlenül érettségi után volt. Megrémültem, hogy mi lesz utána? Milyen lesz DOLGOZNI? Milyen lesz megpróbálni megélni? Már dolgozom pár éve. Ez nekem nem ijesztő. Most az öregkortól tartok valamelyest. Nem akarom, hogy a hatvan éves kor ezen a földön érjen. A másik... Mi van, ha meghaltam? Mi van a túloldalon? Hiszen annyit foglalkoztam vele azelőtt! Mindenféle elméletet meghallgattam... S most mégis... Mégis fáj rágondolni. Félek a haláltól? Nem. Félek az új "élethelyzettől"? Igen. mert szerintem nem csak annyi, hogy meghalsz, aztán kész... Nem. Bele sem merek gondolni, hogy milyen világban születek majd újra.

Állítólag nagy jódolgomban azt sem tudom, hogy hogyan viselkedjek... Nem igaz. Hazugság! Túl jó a dolgom? Nem. Viszem a saját keresztemet, és próbálom kihozni mindenből a legjobbat. Próbálom magam előbbre juttatni. Van értelme? Azt látom, hogy hiába vergődök, nem jutok előre...

Öreg vagyok továbbá ahhoz is, hogy a Sonata Arctica ILYEN ORDAS GANAJ TRÁGYA SZART CSINÁLJON: https://www.youtube.com/watch?v=nukof-nzdXA
Szeretem a Genesist, Phil Collinst meg aztán főleg. Némi lelki rokonságot is érzek vele, és példaképem, mert a depressziója ellenére egy víg kedélyű, jópofa ember. :))) De Tony Kakkonak ez a zenei stílus nem áll jól. Ami jó, azt miért kell elbaszni? Melyik bandát hallgassam, ha már a nagy öregek is kurvulnak elfele?

https://www.youtube.com/watch?v=ByD7RpT9bMw Inkább meghallgatom még néhányszor ezt a számot. Azok az idők jutnak eszembe róla, amikor még volt hitem abban, hogy tudok nagyot alkotni. Hogy lábnyomot hagyok magam után. Nem a siker kellene, hanem hogy standard-et állítsak. Példát, amin mások elindulnak, és jobbá teszik azt.

Eszembe jutnak róla azok az idők is, amikor még épek voltak a fogaim, amikor még ép volt a tüdőm, a szívem. Kevesebb mint 25 évemmel már úgy beszélek mint egy bánatos öregapó... Hiányoznak azok az idők, amikor a nőknél sikerem volt.

Hiányzik Agárd, Csopak, a kalandozások Ghallán, a dicső győzelemmel záruló harcok. De hát azok a napok elmúltak... Kit akarok becsapni? Megéri nekem játszanom a hőst? A válasz: Nem...

"The path to home is long and winding
I'll keep the flame alive for you until I am back
You and I will walk that road together
I'll show that all the dreams are true
If you only let them be before the winter"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat