Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Stellaro - újabb szilánkok...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Stellaro - újabb szilánkok...

2017-01-27

Újabb (mindörökre elveszett) szilánkok a múltamból.

Eszembe jutott egy régi zsákbamacska, amit még Visegrád magasságában vettem. Ezelőtt kb 16-18 éve... A csomagolását féltve őriztem, mert tetszett a kis macska, amit szunyókál rajta. Nem sok minden maradt meg a tartalmából, de egyvalami igen: Egy külön csomagolt mentolos Stellaro cukorka. A csomagolása még talán megvan valahol (remélem nem dobtam ki). A zacskó pocakos kéményseprőt ábrázol, aki egy havas háztetőn mászik elő a kéményből(?), miközben az ég kék. :D A norvégiában élő barátom valamelyik nap mutatta az új layoutját az egyik oldalán, és annyira megtetszett a havas táj, hogy na! Miért? A KURVA CUKORKA MIATT (hazugság! Amúgy is szeretem a havas tájakat, meg a sötét színösszeállítást.)! Mert kb hasonló a dizájnja, mint a cukorka papírjának!

Nosza, meg is kívántam a cukorkát. De rendesen. NAGYON. De mégis: Sehol sem lehet már ilyet kapni. Interneten néztem, semmi. Embereket kérdeztem, semmi. Aztán végül a céginfó magyarázatot adott arra, hogy mi lett a sorsa a Stellaro Kft-nek. Jogutód nélkül megszűnt (valószínűleg pár évvel ezelőtt, mert még a céginfón fenn van...)

Egykori címük: 2314 Halásztelek, Rákóczi utca 101
(Az utcaképen sem látni mást, csak egy letarolt telket, ami eladó/kiadó)

Nyugodjon békében a kéményseprő! (Miért TÖRVÉNYSZERŰ, hogy minden hazai cégnek meg KELL szűnnie? Európában élünk, nem Afrikában, basszameg!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat