Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Azt hitted, mi?! :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Azt hitted, mi?! :D

2017-08-13

Két hétig nincsen blog, aztán már be is fejeztem? XDDD Hááát... Nem. Mindössze két hétig nem volt nagyon időm hosszabbat írni a dolgaimról. Igazából nem is nagyon volt semmi említésre méltó.

Folyamatosan tanulok befelé a dógonyóban. Vannak olyanok, akik szeretnek, vannak olyanok, akiktől tartok kicsit, és vannak olyanok, akiket nem ismerek egyelőre. :)))
Egy kollégám kedvel engem, mert szerinte én pozitív kisugárzású vagyok. :D Ez jól esett. De ha olvasná a blogomat valószínűleg megváltozna a véleménye. Mondtam is neki, hogy nem teljesen van igaza. Tény, hogy élőben igyekszem a legjobb arcomat mutatni mindenkinek (na, nem azért, hogy utána előnyökhöz jussak, és akkor vigyoroghassak a világba, hogy milyen jó fej csávó vagyok. Nem). De a gáz, hogy bennem még maximálisan nincsen minden a helyén.

Ez a mostani hétvégén nagyon megmutatkozott. Elvoltunk Kismaroson a Norvégokal, és a már említett fekete-fehér foltos macskával (legyen a neve Miju - anonimitását megőrizve). :))) Sokat beszélgettünk, hogy mi van velünk, sokat beszélgettünk, hogy mi a helyzet, sokat gitároztunk, sokat zeneelméleteztünk, és söröztünk. Na és próbáltunk a sötét oldalunkkal, emlékeinkkel küzdeni. Több-kevesebb sikerrel.

Vándortársam ma felhívott. Az események felgyorsultak. Tizenkét éve szeret egy lányt, aki nem nagyon hajlandó ezt felfogni, noha a kémia műkszik közöttük, és a lány azért elég félreérthetetlen jeleket ad Vándortársamnak (neve pedig legyen Ikonleány). Na, most találkoztak. Olyan szinten, hogy a lány behívta magához - harmadiknak - mert ott volt a párja is. Beszélgettek, borozgattak, és a végén a srácot kérte meg Vándortársam, hogy kísérje ki a buszhoz. Ikonleány párjával Vándortársam őszintén beszélt. Mindent elmondott a srácnak, aki nem győzött csodálkozni. Vándortársam azt kérte a sráctól, vigyázzon Ikonleányra... Erre én azt mondtam, hogy ne várjon a lányra Vándortársam. Én kezdek hozzászokni, hogy folyamatosan nomádkodok, nem tudok sehol sem megállapodni, mert nem hagynak/nem hagyják. Egy bizonyos értelemben ez jó dolog, mert nem tartozom elszámolással senkinek. Azt a lányt nézem meg, akit csak akarok. Nem kell feszélyezve éreznem magam, hogy mit tudom én sörözni támad kedvem a haverokkal. De tudom nagyon jól, hogy ez csak egy átmeneti állapot. Egy idő után mindenki letelepszik, és akkor ott fogok maradni TÖK EGYEDÜL - ha nem változtatok. Ezért tanácsoltam neki, hogy amint szilárd talajt ér a lába - hiszen akar családot! - vesse meg a lábát. Ne szálljon tovább. Ikonleányra nem éri meg annyit várni. Még akkor se, ha sorsszerű...

Na jó... Nem csinálok belőle titkot... Lassan a blogom itt a TC keretei között a végéhez közeleg. Ha minden igaz, áttérek egy saját blogra, mivel kezdenek a témák nagyon személyesek lenni, és kaptam egy ajánlatot Norvégiában élő barátomtól egy blog beindítására. Nem biztos, hogy megyek. Az sem biztos, hogy most hejjdenagydrámák közepedte befejezem az írást (na, nem mintha bárkit is érdekelt volna a blogom). Nem. De ha tényleg lesz saját blogsite-om, itt az írást befejeztem. Nincsen különösebb oka azon kívül, amit leírtam. Természetesen a blogbejegyzéseim elérhetőek maradnak továbbra is. És szívesen foglalkozom Bennetek felmerülő bármilyen kérdéssel itt. De ha továbbállok, akkor úgyis észreveszitek majd.

De egyelőre ez a veszély nem fenyeget senkit (a szó szoros értelmében XDDD).

Húzok vissza Alice In Chains-t tanulni gitáron. :D

Ja és még valami: https://www.youtube.com/watch?v=7Z1QPiDvToU

Bánathozónak sok szeretettel. :)))

Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,
Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,
Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,
Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,
Minden álmunk.

Virágok közt veled lenni,
Tudom, szép volna, kedvesem
Virág sincsen, te sem vagy már,
Miért hagytuk, hogy így legyen?
Virágok közt veled lenni,
Tudom, szép volna, kedvesem
Virág sincsen, te sem vagy már,
Nem ad választ ma senki sem!

El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,
El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,
El ne hidd, hogy megváltoztunk vezényszóra,
El ne hidd, hogy nyílik még a sárga rózsa,
Sárga rózsa.

Anno amikor az a gyalázatos szakítás megtörtént, hónapokig nem bírtam gitárt venni a kezembe. Nagyon sokáig szerettem volna zenész lenni. Természetesen bánathozóéknak "nem volt elég hasznos ez a tevékenység". Meg "úgysem lehet belőle megélni" (tényleg szerencse kell hozzá, hogy felfuttass egy rockbandát, de szerintem ha hagytak volna bomolni, nem lett volna semmi baj. Most lenne elég tudásom ahhoz, hogy legalább megpróbáljam a dolgot.)

És nagyon haragszom rájuk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat