Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
A vég kezdete... Vagy fordítva?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
A vég kezdete... Vagy fordítva?

2022-07-03

Kezdünk jelenlegi barátnőmmel szétmenni.

Tudjátok mit? Nem érzek semmit. Nem folynak a könnyeim. Nem vagyok depressziós. Fásult vagyok. Ideges sem vagyok.

Nem tudom, mi lesz. De ismét távlatok csillannak meg előttem. Lehetséges jövőképek. Lehetséges dolgok, amiket jónak gondolok.

Környén abban a szobában hajtottam álomra a fejemet, ahol anno sok jó dolog történt. Igen, sok rossz is, de sok jó is. Amire visszaflesseltem. Úgy éreztem, csak a karomat kell kinyújtsam, hogy azt a négy számjegyet megérintsem. 2018... De kurva régen volt. Mocskosul régen volt. Nagyon régen volt. Annyi mindent nem írtam meg azóta... Most végiggondolom a legjobb dolgokat.

Ez az év különleges év. Az emlékezés éve. A lezárásé? Nem... Az egyensúlyé. Amikor minden a helyére kerül.

Majdnem napra pontosan egy teljes éve történt idén az, hogy Holdleánnyal/Útitársammal találkoztunk. Majdnem napra pontosan egy éve volt, hogy az ingatlanos (akinek a fegyvereimet köszönhetem) felhívott. Más időszámítás kezdődött anno. Tudom: Ölsz vagy dögölsz. Idén június 12-én, a Kulcsok átadásának napján Leopárdlány szüleinél voltunk. Megint megérintett a múlandóság szele...
Szinte napra pontosan elmentem Környére. Szinte ugyanúgy éreztem magam - kicsit félve, kicsit megilletődve - mint mikor LEGELŐSZÖR léptem át azon a bizonyos kapun. Milyen régen is volt...! Édes fájdalom a tudatküszöb határán... Mint előzetesen említettem: Bár sokminden változott arrafele, de még mindig otthonom az a hely.

Jelenlegi barátnőmet szeretem. De nem úgy, ahogy az elvárható volna tőlem. Sokat gondolkoztam, és a mai balhénk után... Felcsendült a fejemben a Visszajövök a Bagossy Brothers Companytól.

"Visszajövök én egyszer még
Az esőt ha elfújja a szél
Minden ember hazatér...
Meleg az otthontól fűtött tél:
Csak az kell, hogy jó legyél
Hogy te mindig itt legyél!"

Ahová vetett a sorsom, ott csak egy csöves vagyok. Egy nagy táskás büdös csöves. De van egy hely, ahol egyenrangúnak tartanak, nem egy söpredéknek. Eljött az a pont, ahol elkattan az agyam, és ha kell, autostoppal megyek haza. Cigánykocsin, gyalog, ahogy csak sikerül.

Hátra kellene hagyjak mindent. Talán egy paradigmaváltás... Nem. Hiszen én én vagyok. Lezárul egy kapcsolat, de ez vajon a vég? Neeem... Ez csak a kezdet vége. Eljött az idő, hogy megtegyem a lépéseket.

A lépéseket HAZA.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat