Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Soha többé...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Soha többé...

2020-04-18

...Magdolna nővéreket. Alapból fos a vérnyomásom, nem kell nekem még több dolog, ami felbassza az egekig. Igen, tegnap megnéztük Kedvesemmel újra, és baszki! Nagyon nem tudtam magam kontrollálni. A magam részéről nincs az a büntetés, ami megfelelő lenne az adott apácáknak így visszakézből. Csak hogy tudják, hanyas a kabát! Vezekelni? Hová vezekelni? Miért vezekelni? Mert valaki "túl szép", "túl csúnya", "szellemileg visszamaradott", "kacér (csak mert MERÉSZELT SZÓBA ÁLLNI FIÚKKAL)", vagy mert házasságon kívül született gyereknek adott életet?! Hihetetlen, baszki! Ha van rajta spka, azért, ha nincs, akkor azért?
Értem. Tehát ha teszem azt, valakit megerőszakolnak, akkor azért a sértett a hibás... Emberek! Biztosan kell ez nekünk? Van egy olyan ember, akinek nem mondom ki a nevét. Egy bizonyos bogyós gyümölcs a családneve, és szeret nagyokat sétálni. Meg trollkodni a neten meg IRL is. És ez a fasz vissza akarná hozni ezeket a rendházakat. Tessék a filmet megtekinteni, és utána véleményt alkotni egy olyan országról, ahol egy őrült idióta az utcákat, hegyeket-völgyeket járja, és hirdeti a kereszténység ezen fetületének a helyességét. Mert ennek a féregnek a helye a kényszermunkatáborban van. Fejtse csak a szenet a kis barátaival, a "kedvesnővérekkel" együtt!
Mondjuk azokat a(z állítólag szerető, jót akaró, gondoskodó) szülőket sem értem, akik a lányukat ilyesminek teszik ki. Nem tudom, van-e olyan szülő ebben az országban, aki egyetért ezzel a szörnyűséggel... Ha lenne, az ilyentől el kellene venni a gyereknevelés jogát, és kémiai vagy fizikai úton sterilizálni őket. Utána kiskorú veszélyeztetéséért felfüggesztett fegyházbüntetés, B-lista, REF. Ha csak melléhugyoznak a klotyón, akkor letöltendő, halmazatokkal együtt. Ha szabadultak, effektíve nyomkövető a lábukra, amin hangfelvevő is van. És kihajtani a pusztába a picsába őket. Tanyát építsenek bátran, kapnak földet, de szerszámot azt pl szerezzenek maguk. És a termény nagy része a gyermeküket illeti. A száműzetés a gyermek mosodában eltöltött idejének számával hatványozódik. Egy hónapért három (matematikailag ki legyen egyenlítve), három hónapért kilenc, hat hónapért 36, és így tovább. A tanyát nem hagyhatnák el a hozzá tartozó föld határától számított négy órai járóföldnél messzebb. Ellenkező esetben vissza a kaptárba, vagy a szénbányába. És államilag kapnának éppen annyi ételt, hogy ne dögöljenek éhen. Amíg önellátók nem lennének.

A t. nővérek hozzáállásáról pedig ennyit: https://www.thejournal.ie/magdalene-survivors-nuns-radio-825633-Mar2013/ -> Ami enyhén szólva is felháborító:

"An interview with the two unnamed nuns who were involved in running the laundries, dubbed Sister A and Sister B, featured on RTÉ Radio 1 programme The God Slot last night. When asked about an apology from the religious orders, Sister A said: “Apologise for what? Apologise for providing a service?” Later in the interview one of the sisters said:
It’s easier for these women to blame the nuns than blame their mammy or their daddy."

A kurva anyjukat... És akkor így legyen egy ország keresztény. Ha "Dánia Európa Kanadája", akkor Írország Európa Iránja.

Félreértés ne essék: A túlzott egyház/vallásellenességet is elfogadhatatlannak találom. Méghozzá keményen. De gyerekek... Nem szabad engedni, hogy egy emberek által alkotott (értsd: összekukázott, összetaknyolt) pszeudospiritiszta katyvasz uralkodjon egy országban. Igen, vannak törvények, amik mindenféle vallási irat nélkül is helytállnak. Pl. gyilkosság, lopás, rablás, nemi erőszak, stb. eseteiben alkalmazott BTK paragrafusok, és a hozzájuk tartozó büntetések.

Aki esetleg egy csónakban evez bogyós bélával, annak innen üzenem: Nem fogunk behódolni. Nem új trianont, meg autonóm területet akarunk, korrekt ítéleteket. Elég volt a szarakodásból! Elég volt a vallási tébolyból, ami miatt emberéletek mennek tönkre! Én előbb döglök meg, mint hogy behódoljak - olyan elemeknek, amik önmagukban nem érnek egy rakás szart sem! És ez az utolsó szavam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat