Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Elkezd az elmém megbomlani...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Elkezd az elmém megbomlani...

2017-09-25

Rohadék büdös ganajok! Basszátok meg a rohadt kurva anyátokat! Te is! Te is! Meg te is!

Szóval nem kell kedves és aranyos ember. Akkor kaptok katonatisztet! Majd bunkó geci leszek, és akkor meghalljátok a hangomat! Szemét alja undorító szubhumán fajta! Szóval nem értitek a szélzúgást, igaz? Akkor jön az orkán. És beszakítja a dobhártyátokat.

Rohadtul gyűlölök majdnem mindent. Undorító szemét világot élünk nagyrészt undorító aljas szemét emberekkel. Hogy rohadjatok meg, szemét gecik! Rinyálni, nyavalyogni azt bír a faszszopó pofátok!!! Aljas szemét eltaposni való féreg népség...

UPDATE: Kicsit lehiggadtam. Volt egy hülye tyúk a neten, aki állítólag 35 éves, és még nyáron írt egy hosszút, hogy jaj-jaj nem talál párt! És én úgy felkúrtam az agyam, hogy valami elképesztő!

https://wmn.hu/wmn-life/46540-hol-vannak-a-fiatal-ertelmisegi-szingli-ferfiak---egy-harmincas-no-parttalan-keresgelese

Igen? Nem találsz, a kurva anyádat?! Egyetértek az egyik kommentelővel:

"Szilvikém, te 35 éves vagy, a keresett férfi pedig a 20-25 éves lányokat kúrogatja. Te ebben a futamban már versenyképtelen vagy. Eljutottál a falig, innen már csak lejjebb van.

Tudod, ebben a korban kell elkezdeni megbánni azt, hogy huszonéves korodban a menő, későhuszas-as, 30-as pasikra úsztál rá, és kiröhögted a veled egykorú, akkor még csak egyetemista vagy pályakezdő srácot, aki nem volt trendi, és nem lehetett dicsekedni vele a barátnők meg a nőrokonok előtt. Ha akkor a társául szegődtél volna, mára már lenne gyereked, családod, életed, nem pedig itt keseregnél." Így ez idáig HA TÉNYLEG így volt, stimmel.

Szilviának több írásomat is ajánlom ezzel kapcsolatosan. Pl. Mindjárt a "Már miért mennék egyetemre", vagy a "Mennyi is az elég?" című kezdésnek.

Az elmém azért kezd megbomlani, mert egyre kevésbé tudom, és akarom magam visszafogni. Nem kezdem el a régi játszmát, hogy mert a nők ilyenek, meg olyanok. Mert sajnos a férfiak hibája is ez az egész szar. Szerintem mindenki maradjon a maga korosztályánál. Mint ahogy egy másik kommentelő írta: Nem az anyukájával meg a nagymamájával akar ismerkedni. És milyen igaz! Egyszerűen kezdem az embertársaimat mélyen megvetni. Ostobaságuk, rátartiságuk, sznobságuk, és fejlődésképtelenségük miatt.

Nem érdekel a párválasztás. Mert megy az egzisztenciázás, meg a hasonló bullshit, naaagy buzi szavak! Meg ezzel paralel a jó öreg "LEGYEN"-duma. Mintha rendes elvárás lenne, hogy csak én takarodjak dolgozni, mert kiskisasszony nem hajlandó. Mert kényelmesebb a kis picsájának, hogy kitartassa magát, és eljárkáljon ide-oda amoda, amíg "trottyos uracskája" a szart is kihajtja azért, hogy a "high maintenance"-picsának a kedvére tegyen. És a durva, hogy nemcsak nőben van ilyen, hanem az ellenkező oldalon is. És a faszkalap meg élvezi, hogy az asszonka majd összeszarja magát, hogy legyen egy lakható otthon, ahová hazatérhet, mr lustahere pedig baszik akár csak egy szalmaszálat is keresztbe tenni azért, hogy jussanak ötről a hatra. Ez sem jó, és mint ilyen, egyáltalán nem helyes, és kurvára nem megoldás. De azt nem, és nem fogja tudni megemészteni a gyomrom, hogy csak ilyen rohadt emberekkel van tele a világ. És mielőtt befosnának tőlem: Nem, nem akarok sem teokratikus patriarchátust, sem feminista diktatúrát. Csak azt akarom, hogy mint minden normális ember. Hogy alapíthassak végre családot egy kedves, jóravaló, jószívű lánnyal. DE EZEKKEL NEM LEHET! Nincsenek jóravaló, normális rendes fiúk, nincsenek jóravaló, kedves lányok. És igen: Én sem feltétlenül esem bele a "jóravaló", sem mindig a "kedves" kategóriába. DE! Fejlődőképes vagyok. És ezt tudom magamról, és nem engedem, hogy ezt bárki elvitassa tőlem. Négy év önvizsgálat után kijelenthetem: Képes vagyok alkalmazkodni az új helyzetekhez. Képes vagyok a visszajelzések alapján kiszűrni a hibáimat, és megtenni a lépéseket, hogy ne viselkedjek szarfaszú módjára, minden egyes emberrel - ha nem muszáj.

De mi a helyzet többi emberrel? Velük az a bajom, hogy telibe el sem jutnak odáig, hogy baj van a hozzáállásukkal, hogy egyáltalán VÁLTOZTATNI KELLENE VALAMIN. Változást akarok, igen. Magamtól is, mástól is. És igen: Addig kurvára nincsen értelme párkapcsolatról, mint olyanról beszélni (a házasságot már meg sem említem), amíg tényleg nem ismerkedünk, hanem szimplán üzletelünk (ahogy egy harmadik kommentelő mondta)! De ha ez a helyzet, akkor felteszem a kérdést: Igen? Üzletelünk? Jó. A válaszom: Részletekben, óránként 1500 forintért (többről szó sem lehet) lehet szó a dologról. És persze esetileg. Mert kurvákkal nem vagyok hajlandó közös életet kezdeni. Ide libeg, oda libeg, én meg majd keresem őkelmére a pénzt - hát nem! Ebből nem esznek! Nem engedem magam kihasználni.

Ral OFF-ka! Fejezd be szépen a recsegést!

Megtörtént. Békésebb vizekre evezvén: Jártam ma egy rohadt nagyot. Bejártam a Végtelen út környékét. Felfedeztem a mellékutcákat. Körülnéztem mindenfelé, ahol csak egykor jól éreztem magam. Voltam ott is, ahol Erzsike anno bujdokolt - még várandósan. És igen. Visszamentem a Prosectura-rétre. :D Oda, ahol egyszer leültünk bánathozóval - zenét hallgatni. Ha a TC is úgy akarja, akkor feltöltöm a képet. Ha nem, akkor nem kaptok. XD És a szentségit! Visszamennék. A mai eszemmel. Na, nem bánathozó miatt. Sajnos ILYEN lányt bárhol találok. Ellennék vele egy darabig, aztán dobnám és keresnék egy épebb lányt, normálisabb felfogással. Olyat, aki képes önmagamért szeretni, nem pedig a leendő frissdiplomást látja bennem. És nem, nálam sem elvárás az, hogy asszonkának diplomája LEGYEN. Mert ki vagyok én, hogy ilyen feltételeket szabjak?!

Ettem hamburgert a környéken, de a szerencsétlen vegaburgerük (húst továbbra sem eszem, mindegy hogy ki mit mond), nos... Fogalmazzunk úgy, nem vált be nekem. Először is: Kukoricasalátát miért kell hamburgerbe rakni - ráadásul TEJFÖLÖSEN?! Ahogy beleharaptam, a másik oldalán már ömlött is ki a zöldség - de leginkább is a kukorica. Kénytelen voltam a kanálgépemmel megenni a "kipotyogmányt". Ide sem feltétlenül jövök többet... :D Annak ellenére, hogy a lány az jó fej volt. NAGYON. :))) De sajnos a világ még nem áll készen a vegetáriánusokra... Úgyhogy ha a lány olvassa a sorokat, üzenem, VELE semmi bajom nincsen: Remélem még sokáig marad ott. :)))

Elmentem az Aldiba, vettem narancslevet, wok-zöldségeket, meg egy vegán kávéitalt. Jól esett. NAGYON. :))) Hazafelé eszembe jutott, hogy fiatal még az idő, és elmentem az új buszjárat megállójához. Szerencsém volt, a busz 15 percen belül indult. Megnéztem a zegzugos mellékutcákat, és lakóparkokat, amerre járt. A Tündérkertek olyan tájait ismertem meg, amiket addig sosem. Nem egy helyen látszott a mellékutcák végén a szántóföld. :))) Egy élmény volt! A buszon utazott egy lány, aki tetszett, de sajnos legalább tíz évvel fiatalabb nálam...
Az Unravelnek volt igaza. Egész életedben töprenghetsz, hogy mi van a sínek túloldalán, vagy felkerekedhetsz, és megnézheted, megtapasztalhatod. Én most felkerekedtem. :)))
Felhívtam még útban hazafelé Vándortársamat. :))) Bárcsak itthon lenne! De csak novemberig kell kihúzzam. :))) És akkor megint össze tudunk futni gyakrabban. :)))

És hogy hogyan tovább? Nem tudom. Egyelőre élvezem azt, amim van - amiért megdolgoztam. Például főzök egy adag kínai zöldséges rizst, ha már vannak itthon wok zöldségek. A többit majd az élet eldönti. És ez legyen a zárógondolat...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat