Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kúródjon majdnem mindneki szájba

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kúródjon majdnem mindneki szájba

2014-10-17

Nos... Egy "kedves" ember ellopta a másik tevémet, ezáltal elérte azt, hogy SENKITŐL SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE FOGADJAK levelet. Köszönjétek Latifah (immár TC Vevő) jogtalan gazdájának (nevezzük a tetvet nevén, TevElek), aki jelen pillanatban is bitorolja. Ha érdekes című (nekem "XYKitiltásYZ-t" című jött) levél érkezik, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE nyissátok meg. Ha esetleg vártok valakinek a válaszára, előbb lépjetek ki, és az illető teve sorszámára keressetek rá a leltárban, hogy TÉNYLEG valódi-e a levél. Már írtam az adminoknak, de eddig nem úgy néz ki, hogy észrevették... Mindenesetre printscreenek készültek jó kedvvel bőséggel. Latifah az enyém, átmenetileg az övé, de újra az enyém lesz. (Amikor anya először lett huzamosabb ideig munkanélküli, akkor készítette, hű társa volt, amíg volt rá ideje. Azután én vettem át. Igazából eszmei értéke van, és örülnék, ha TevElek MAGÁTÓL szolgáltatná vissza, nem várná meg az intézkedést...)

A másik. Ezt láttam: http://www.youtube.com/watch?v=vVEyiLAulmk A gyomrom még emészti. Mondom én, hogy nem jó korba születtem... Egyszerűen az emberi test és lélek megcsúfításának, megcsonkításának, megerőszakolásának tartom EZT a SZART.

Egyedüli jó dolog: Nordkisasszony. Meg kell előzni az imperialt, mielőtt rosszul sülnek el a dolgok... Jelen pillanatban úgy tűnik: Sínen vagyok. Csak ebben a mederben folyjanak tovább az események. Az imperial uram igazán elmehetne a picsába. Ami jó, hogy a Koronás Fő mindössze egy jóbarátja Nordkisasszonynak. Remélem legalább is. Remélem hogy nincs több közöttük. Egyszerűen abszurd az egész helyzet... Mindenesetre össze kell szedjem magamat. Csak lenne vége ennek a kurva bizonytalanságnak... :S Ja! És bejelentem: van két barátom, akikre viszont soha a büdös életben többet titkot nem bízok rájuk. Állandóan jár a pofájuk, mint a kacsa picsája. Valszeg őtőlük szivárgott ki Nordkisasszonynak egy-egy pletyi, ami a hónapos nembeszélgetést eredményezte. És ez az egy hónap igenis sok, ugyanis Nordkisasszony nemsokára (alias hó végén) elhagyja a várunkat, melyet hősiesen védünk, és nem tudom, hogy hogyan lesz a folytatás... Úgyhogy mindkettejüknek gratulálok: Ha nem jövünk össze, az ő lelkükön fog száradni, és ebben az esetben kívánok nekik ugyanilyet.

Ma egyébként vár egy könnyű terep a dolgozóban. Ha valami nindzsanagyi hátrajön bohóckodni, hát lehadzsimézem, és nyomok neki egy Critical CsBCs-t. :D:D:D:D Ugyanis tervezem a szerepjátékomat, és hihetetlen parasztságra vall minduntalan megzavarni a gondolatmenetet. :P :D A lényeg, hogy igyekszem összehozni a világot. Legalább is egy részét. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat