Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ezek mit szívtak?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ezek mit szívtak?

2016-04-14

De most komolyan kérdezem... Hogy lehet az hogy állandóan megy a szarakodás, és miért kell nekem állandóan centizgetni, meg taktikázgatnom? Csak mert néhány idióta képtelen értelmes párbeszédet folytatni, ha nézeteltérés van... Sok húgyagyú idióta gyökér! Anyád! Csak nem megint éretlen szarháziakkal vettem magam körül?! Ráadásul mindkét oldal szidja egymást, konkrétan próbálja befeketíteni a másik felet előttem. Mindenki mond rólam mindenféle jót... Az egyik a szemembe, a másik a hátam mögött. Kíírály! Tehát nem vagyok jó egyik oldalnak sem! Rendben van... Ha a "kinézetem, meg a viselkedésem" elfogadhatatlan, akkor ennyi volt. Mikor tagadtam meg bármit is tőletek, ti férgek? Mikor? Azt hiszem ez a szarakodás nem az én világom. Ha elfogadhatatlan, vállalhatatlan vagyok, akkor a söröm se kelljen. A borom se kelljen. A rövidem, csipszem, szendvicsem, a fele királyságom se kelljen.

Ez az utolsó szavam!

UPDATE:
1. Fogalmazási hibák javítva (21:37)
2. Csipkebokor vessző
3. Ez nem lehet igaz... Szegény srácnak VÉGIG igaza volt hát? Jó... Nem mindenkinek a véleménye volt a tehenezés, meg a hányózacskózás. De hogy nem állította le a többi mocskos állat?! Hogy lehet egy szép, kedves, és okos lányról így beszélni? Nincs elég baja szegénynek? Nem verte meg az élet eléggé (a tetejébe egy, a kegyeiért küszködő hájadékkal is, de ebbe most ne menjünk bele... XDDD)? Hooooogyvoltmeeerszed?!

Felrúgjam hát a magam oltárait? Miért legyek elnéző, ha tíz éhes hullám akar örökre elemészteni? Miért legyek "bölcs", és "hagyjam rá" mindenkire az éretlenségét... Értem. Ez egy próbatétel volt. Amin természetesen elbuktam ismét. Vagy nem. Nem buktam el. Mert most már tisztán látok. És az istenek adjanak nekem erőt hogy a helyes oldalra álljak...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat