Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Holnap nagytakker...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Holnap nagytakker...

2021-07-19

Helyett inkább ma. :D Vajon miket találok az elfeledett szoba sötétjében? Mit találhatok még meg? A múltam felfedezésre vár. NAGYON. Hiányolja a gazdáját. Én már nem vagyok a gazdája. Azelőtt sem voltam - mindössze a tulajdonosa. Naaaaaaagy munka vár ma reám: Ki kell pakoljak teljesen. El kell döntsem, hogy mi kell, mi nem.

Élet és halál ura leszek. El kell mindent pusztítani. Mindent, ami már túlhaladott. Vízválasztóhoz értem. Szimultán be is kell onnan pakoljak mindent. Kell egy új ágy, kellenek új szekrények. Minden túlhaladott. Már nem én lakom ott. Ki kell festeni, be kell fejezni az ablakokat. Ki kell takarítani. Le kell mindent tisztítani. Új festés, új szőnyeg (vagy mindjárt inkább parketta?). Hú, de nagy felújítás lesz. És nyomorhozó fél birodalma még ott van... Ahogy az enyém is ott van. Ahogy mindannyiunk egy darabja ott él... A Gálák felvételei VHS kazikon. Egy produktívabb kor röpke mementói. "Neagra" - egy olyan lánnyal, aki predesztinatíve SOHA nem lehetett az enyém. Kíváncsi vagyok, kíváncsi lennék, hogy MOST mit gondolna rólam. :D Na, nem mint "jajjajj beteljesületlen szerelem". NEM! Szimplán érdekel, hogy mi újság vele...

Hátravan még egy fontos dolog, amíg megtehetem. Jelentkezni a legközelebbi kondiba. "The dawn is breaking! Greet the new day!" Mégis... Az ember lopva vissza-visszatekint. Visszatekint mindenre. Mindenre ami elmúlt. Mindenre, ami létre sem jött. Mai eszemmel másképpen csinálnék sokmindent. Rengeteg mindent. De ahogy történtek a dolgok - nem bántam meg semmit. Illetve... Azt megbántam, ahogy egyes, arra nem méltó emberekkel bántam. De ez már a múlt. Kitörölni nem tudom. Megjavítani nem engedik. Egy dolgot tehet a magamfajta - iszik egy gin-tonicot, és továbbmegy. Átgondolja, leírja, mit is akar az életben. Végiggondolja, hogy mi történjen még. Mit akar elérni. Nem engedi, hogy a negatív gondolatok irányítsák. Nem engedi, hogy a destruktív énje elszabaduljon. Nem! Elég volt belőle egy életre... Pedig a zár meglazult. Minden egyes csapással olyan ajtót készülnek kinyitni ami mögött a pusztítás áll. Nyomorhozó is. Utóbbi külön bekezdést érdemel...

Komolyan hülyébbnek gondol engem annál, mint ami tényleg vagyok. Nem ismeri azt a mélységemet, és azt a sötét oldalamat, amit kihívott maga ellen.
Már hónapok óta rohadnak itt a cuccai. Folyton lemondja az elszállítását. Én meg lusta vagyok kidobni. :D Most is ez történt: Szombaton ismét lemondta az elszállítást. Kezd csurig feltelni vele a tököm, de ez más téma. Beszéltünk telefonon szombaton. Erre mondja, hogy nagyon későn érne Pestre, mert nagyanyja a szülői házban egyedül van (többiek Párizsban), így nem tudja, hogy mikor is akar jönni. Mondom neki, nem a Keletibe jön? Erre mondja, hogy oda is mehet. Ki akarok elé menni? Köpni-nyelni nem tudtam...
Miért is mennék ki elé? O.o EKKORA büdös nagy SIMP lettem volna, hogy ezt szokta meg? És miért mennék ki olyan elé, meg várnám mint a messiást, aki elárult? Hú de rosszul vagyok ettől.
Arról nem is beszélve, hogy az új párját nem vagyok hajlandó beengedni nem a lakásba, de még a kapuküszöbön át sem... Nem baj. Én anno, amikor a Keleti környékén laktunk, és ezt a nyomorhozót követte egy alak, meg elállta az útját, egyből ugrottam, és mentem le elé. Neki is támadtam, amikor visszafele ismét megmutatta magát. Ezt csinálja utánam az a kibaszott kocaseggű mangalica geci! De ha jön, meg lesz neki mondva, hogy kinn a kapu előtt szépen megáll, és megvárja hogy összeszedje a kertiszutyok a cuccait. Ha egy lépést is tesz beljebb, kitárazok rá a kis játékszeremből (Kuzey GN-19). Aztán lehet nézni. Majd meglátjuk, hogy stresszhelyzetben hogy reagál. Ha támad, ha csak belép, szarul jár. Az egyetlen megoldás az, ha nem lépi át a legbelsőbb határt. Mert lehetséges, hogy az irtókapát, a csákányt, és a fejszét is utánaküldöm a vörös ágensnek. Meg ami a kezem ügyébe kerül.

SUPER-HOT! SUPER-HOT! SUPER-HOT! SUPER-HOT! SUPER-HOT! SUPER-HOT! SUPER-HOT! SUPER-HOT!

Kívül egy békés, jó kedélyű srácnak látszom. De belül? Valami megtört bennem. Végleg. Elég a SIMP-eskedésből. Elég volt ebből az életből! Elég volt az alárendeltségből. :))) Ha Mr Kocasegg akar lenni a proving ground-om, akkor állok elébe!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat