Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kivittem a szemetet Pt. 11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kivittem a szemetet Pt. 11

2018-08-21

Helyesebben: VITTEM KI a szemétből. :))) Felszabadítottam egy fiókot, hogy Kedvesem itt tudja hagyni pár holmiját. :))) A fiókba belefért a piperedoboza (IKEÁ-s cucc), és akár top-ok, pólók, fehérnemű is. :)))

Kihajítottam jó pár - egykor nagyon-nagyon nagy lelkesedéssel készített - agyagfigurámat. Volt ott mindenféle holmi - tankok, antigravitációs harcijárművek, haláldragster, MINDENFÉLE. Még rakétaállás is... XDDD A rakétát ma semmisítettem meg. A három CS-5 Kabóca kétéltű stratégiai bombázó közül ma semmisült meg az utolsó. Nem egy harckocsi prototípuson még rajta volt a zöld rejtőszín is. És ma minden selejtezésre került. Még a "Kugelpanzer-drónom"-is. :D 13-15 évesen készítettem el ezeket a cuccokat.

Persze előkerültek gitártabjaim is, amiből a Smuglyankának külön örülök. :))) Lassan ideje lesz a tabjaimat lefűzni egy füzetbe, és eltenni. :))) Szépen, sorrendbe.

Kedvesem nagyon boldog. Ja! És ma megvettem neki a szülinapi ajándékát: LEGO. Ezzel a dán áruk ellen hirdetett bojkottom semmis. A készlet inkább épületek építésére való, de majd visszamegyek még kerekekért meg figurákért, hogy tudjon autókat is építeni. Igen, mielőtt megkérdezitek: MINDKETTEN elmúltunk húsz évesek... XDDD Ja meg kapott egy zöld építőlapot is. :)))

Jófej vagyok, vagy jófej vagyok? :)))




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat