Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Gondoltam...!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Gondoltam...!

2022-07-28

Na, így legyen ötösöm a lottón! De khajak így legyen. Na mindegy is...

UPDATE 2022-07-31:

Összeszedtem a gondolataimat. Kellett hozzá három nap, de megtettem.

Egyrészt. Mit képzel magáról nyomorhozó? De úgy globálisan... Ki a faszomnak gondolja ez magát? Mit a rohadt tetves fasztom ez?! Milyen okádék, undorító játék ez?

Másrészt... Nyomorhozó, ha olvasod: Jópofa vagy. Az én faszomon másztál fel, mint egy szőrös kismajom. Az ÉN kemény munkám révén lettél valaki. Azelőtt egy senkihez nem tartozó hontalan voltál, aki képtelen a tulajdon családjával zöldágra vergődni - holott a családod részéről megvan/megvolt az erre irányuló törekvés. Több is, mint amit érdemelnél. Menekültél otthonról. Egy kibaszott tetves hugyosjóska voltál egy élősködő, ami várta a pofájába a sült galambot, de semmiért nem volt hajlandó TENNI semmit sem. Elnézted, ahogy megszakadok a tennivalók alatt. Elnézted a harminchatórázásaimat. Arra képtelen voltál, hogy egy szájbabaszott mosást, vagy mosogatást megejts, nemhogy még egy közös kirándulás, közös séta... Elvárások azok voltak. Nem gyengén. De hogy bele is tégy valamit a kosárba? Ugyan már! Hagyjuk már! Helyette mi történt? Adogattál 30-akat az alkoholista fasz kollégádnak, amiből a büdös kurva életben nem látsz majd egy kanyi vasat sem! Nem is értettem, hova tűnik a pénzed, és miért kell hitelkártyára vennem a zabát, hogy ne kopjon fel az állunk (nota bene: hó közepén!!!), baszdmeg!

Harmadrészt: Mi a faszomat képzelsz te magadról? Ki vagy te? A hátam mögött ment a kis tilalmas úton járkálás, meg a vetítés. Előbb a hájas geci faszán pörögtél, utána meg most televeretted magad azzal, akivel megcsaltál. Tiszta szívemből remélem, hogy halvaszületik az a tetves mocskos kis fattyú! Vagy még azelőtt kivérzed magadból, mielőtt még egyáltalán emberi formája van! Az a te szerencséd, meg a ti szerencsétek, hogy a családod szeret engem. Egyébként remélem tisztában vagy azzal, hogy mindketten - te is, meg az a rigócsőr-fejű bélféreg is - el lennétek pusztítva. A méhedet kapnám egyből ki a késemmel, aztán hagynálak elvérezni. Utána meg elvágnám a fejedet a nyakadtól, te utolsó aljas áruló szarhalmaz!

Negyedrészt: A közelembe ne merj jönni ezek után, mert olyan méretes pofont lövök neked, hogy egyből a világra elled azt a bélférget, amit beléd vert ez a faszszopó kutya! És még le is hugyozlak, te nyomorék, te!

Ötödrészt: IGENIS tartozol nekem elszámolással. IGENIS sokkal jössz nekem! IGEN, számot kell adj nekem. És - miután az ÉN kemény munkám lett elhajítva, mint egy ócska szar, rádásul úgy, hogy SEMMIT nem tettél, SEMMIVEL nem járultál hozzám, ezért ne merészelj nekem fellengzősködni, mert szanaszét rúglak. Én akartam azt a kurva szakítást? Baszd meg! Én akartam egyedül feltakarítani azt a mocsokságot, amit hátrahagytál? Baszd meg! Terajtad csattant az ostor, az ingatlanos által? Baszd meg! Ott is flegmáztál, hogy rohadj meg elevenen?! Baszd meg! Te nem tudod, mert egy elkényeztetett kis ribanc vagy, mit jelent egy egyszerű fenyegetés, mert SOSEM voltál bandában. SOSEM kellett kiállni magadért. SOSEM kellett lássad azt a szart, amit én láttam! Baszódj meg sóderrel szárazon, és szomorodjál meg! Baszd meg!
Ja, és nem a te gyomrod borult ki az idegtől tokkal-vonóval, te undorító féreg! Nem te okádtál epét másodállásba menet, meg estél össze majdnem a mínuszfokokban, te rohadék szarfaszú ribanc! Baszd meg! Te éled a kis világodat, csinálod a szart - mindenféle komolyabb következmények nélkül. Ott rohadj el a saját véredben fuldokolva! Baszd meg!

Ábelesz-kábelesz: A gyász megesz! Baszd meg!

UPDATE 2023-03-16: Igazából továbbra is fennáll minden. Kicsit fáj az (de már nem annyira), hogy mindenből a dolgok munkás része jutott nekem anno. Nem volt sem időm, sem lehetőségem ÉLVEZNI a párkapcsolatot. Nem voltam megbecsülve. Lassan ott tartok, hogy kár ENERGIÁT tenni egy kapcsolatba. Nekem ki fog ADNI? Senki... Hacsak ÉN MEG NEM SZERZEM A MINDENT IS. Fölösleges úgy általában párkapcsolatra építeni. Ha valami nem tetszik a mindenkorinak, úgyis megcsal, aztán lekoccol egy random faszfejjel, majd akivel megcsalt, azzal családot alapít. Mert megteheti. Mert nincsen törvény arra, hogy a megcsalás illegális - az mindegy, hogy egy családot tesz tönkre, vagy olyat, aki az életét feláldozza érte. Ugyan, mi az! Nem tudom. A születendő fiának, Bendegúznak, tiszta szívből kívánom: Ugyanezt az utat járja végig lépésről lépésre, amit anno én. Érezze a fájdalmat, amit anno én. Szakadjon meg a rengeteg elvárás alatt, ahogy anno én. Mindezt anélkül hogy erőfeszítéseinek a gyümölcseiből részesülne, ahogy anno én. Minden hősies tette, minden jótette legyen puszta norma, ahogy anno nekem. Az átkot 33 éves koráig tudja megtörni, éspedig aképpen, hogy elveszít számára valami nagyon fontosat. Érezze a veszteség azon fokát, amit én - a mindennapokban. Ha nem sikerül az átkot megtörni, a fehérvári család utána következő generációinak hetedíziglen legyen ez a sorsa. Fehérvári Zsolt, és Fehérvári Mária fiuk, Fehérvári Richárd minden bűnét fekélyek formájában éljék át. Minden nappal gyengébbek legyenek! Tartson ez addig, míg Fehérvári Richárd el nem veszíti a számára legfontosabb dolgot az életében!
Schlankwald nevében, vért a vérért! Szenvedést a szenvedésért!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat