Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kekecnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kekecnap

2017-10-24

Ma egész nap úgy éreztem, hogy mindenki velem akar kekeckedni. Mindenki engem baszogat. Mindenki engem fúr, engem basztat, engem idegesít.

Na mindegy: Holnaptól pár napot egyedül leszek itthon. :))) És... Ilyenkor sajnálom, hogy senkim nincsen, akivel meg tudnám osztani ezt az élményt. Úgy értve: Nincsen barátnőm.

Tegnap éjjel gondolkodni kezdtem. Papírra vetettem a random gondolataimat, amik így hangzanak:

"Nem vagyok rossz ember.
Talán gyakran mogorva. Talán valami elveszett belőlem. Egyre kevésbé érzem azt, hogy félnivalóm van a világban... Talán igazam van. De könnyen lehet az is hogy nincs.
Nem vagyok rossz ember.
Sötét, gyilkos gondolatom több van mostanság, mint amennyi pozitív. Lényegében minden kudarc ami eddig ért, egy kis részt megölt belőlem. De lehet hogy nincs igazam. Talán csak elvesztem kicsit a világban.
És nem vagyok jó ember sem.
Talán vannak jó pillanataim, és néha szerethető vagyok, de inkább az a jellemző, hogy nem. Ha jó ember lennék, akkor képes lennék szeretni. Legalább is nem tartanám magamban, kifejezném. Nem bántanék másokat. És igen... Bátrabb lennék SZERETNI. Akár azt is, aki józan ésszel felmérve már soha nem viszonozza azt.
Igazán nem tudom, hogy mi tart vissza..."

De hogy ne csak filózzak egész nap:
Igen. Van Unkar Plutt-om, és mostmár Finn-em is. :D Kész a lézerágyú. Gyertek csak, köcsög jehovák, mert ezek a figurák nem csak csicska harcosmágusok. Ezeknek lézerfegyvereik vannak, és mehettek félbevágva, hamuvá lőve, picsán rúgva a reaktormagba. :D Igen... Legyen jehova a barátod (alias dobd ki Sparlock-ot)... Én meg azt mondom, hogy legyen Cody parancsnok a "barátotok" (értsd: játszópajtásotok) az 501-esekkel a 66-os parancs kiadása után. Haragos szem, fenyegető lépések, meg a "Jehováááák...!" felmordulás. És persze össztűz! Hahahahahaha! (Elfelejtettem bevenni a gyógyszert... XDDD)

Holnap? Szerintem járok egyet. Igyekszem úgy intézni, hogy benn legyek a Corvin-negyedben 10-12 óra felé. Van egy megérzésem, hogy ott várni fog rám valami nagyon JÓ DOLOG. Aztán? Hűvösvölgybe is el kellene valamikor menni. Meg... Azon agyalok, hogy ki szeretnék menni Pesthidegkútra valamikor. :)))

Igen... Holnap még elvileg lesz egy régi Obi-Wan figurám is. :D LOOOL! (Hülyegyerek mindig talál magának valami költséges elfoglaltságot)

És igen: Holnap este szándékomban áll meginni egy korsó kézműves sört. ^___^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat