Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kivittem a szemetet Pt. 10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kivittem a szemetet Pt. 10

2018-07-31

Megkezdtem három nap pihenőmet a kemény hetem után. :))) Délelőtt - többek között - nyomtam a BAS Tonal Operation Flashpoint mod-dal. :))) Állati volt! Az egyik legnehezebb pálya sikerült némi idegeskedés árán. :))) Most éppen egy várost akarok hiába visszafoglalni. XDDD De nem ezt akartam írni.

A "többek között"-re még kitérek. :(((

A lényeg, hogy ma felszabadítottam egy sarkot. Kiderült, hogy nem onnan jött a rohadásszag, ahonnan előzetesen gondoltam. A sarokból jött. Konkrétan a könyvespolc mögött fekete, ázott a fal. Nem baj, most kivittem a mindenféle jóféle szart. :D Ez volt idáig a legkeményebb menetem a tulajdon szobám ellen. Megtaláltam egy csomó minden cuccomat - kisautókat, stb. A legtöbb holmi felmegy szépen a padlásra - kell még pár IKEÁ-s ládát vegyek. :))) Kell a LEGÓ-knak, a válogatott fittyfaszoknak (rögeszmém, hogy az összetartozókat egybe akarom rakni. :))) ), meg lefűzőmappa a cuccaimnak, ládák a verseimnek - fúúú... Azt hiszem hogy kb. a munkálatok kétharmadánál tartok. :)))
Amikor az első "Kivittem a szemetet"-bejegyzést megírtam, nem hittem volna, hogy valaha is eljutok újra a gyerekkoromba. Megtaláltam egy olyan kisautómat is, amitől nagyon rossz emlékbetörésem támadt. Volt a kis cuccal kapcsolatban egy nagyon durva megszégyenülésem, amiről nem szeretnék most beszélni, és ami miatt órákig a szekrényben bujkáltam sírdogálva. Nem akarom ezeket az emlékeket még egyszer átélni... Plusz... Találtam ilyen betűkirakós óriáslegót is. Egyből eszembe jutott a Petscop, ahol vidám színű, betűs fakockák írtak le bizarr üzeneteket... Nem volt ez most túl jó élmény. Ahogy az sem, hogy szembesültem vele, mennyi cuccomat nem becsültem meg eléggé (lehet hogy azért, mert egyik sem az volt amire igazán vágytam. Akartam rengeteg legót, akartam rengeteg játékkatonát (sok középkori témájú Schenk-et, lovagokat, magyarokat, törököket...), akartam harci repülőket, meg egy kis várost. Ezeket SOSEM kaptam meg sajnos. Cserébe tele voltam mindenféle olyan cuccal, aminek nem is örültem úgy igazán. Jó: Tudtam vele játszani, meg csatáztam anno sakkfigurákkal, dámakorongokkal, ki-nevet a végén és halma-bábukkal, meg állatos kulcstartókkal. De nem volt az igazi.
Jelen pillanatban is csutkára ki van nyitva az ablakom, és a kereszthuzattal igyekszem kiszárítani a szobát. Elegem van a posványszagból. Könyörgöm! Nem ogre vagyok...
Ja! JA! JAAAAAA! Megtaláltam a Stellaro-s cukorkapapírt. :))) Már döntöttem: ILYEN tájképet akarok a szobámba. Havas táj, égen Holddal és csillagokkal. Minden tiszta. Minden csendes. Minden szépséges... :))) Aztán lassacskán el is költözöm. De nem vagyok hajlandó mocskot hátrahagyni magam után. Kedvesemmel előbb szeretném azt az üveg bort meginni két éven belül. :)))

...és aztán irány a végtelenség. Ezzel a gyönyörű lánnyal. :))) De ez még nagyon a jövő zenéje. :)))

Igen, le vagyok fürödve. :))) és már megint a Tonal-modon jár az agyam helye. Illetve... Papírkatonákat akarok rajzolni, ugyanis történt egy dolog, ami papírkatonákért kiált...

Táltosember (Zsiráfné nevelőapja - tavaly már említést tettem róla) megőrült. Ahogy a cége lassan-lassan csődbe ment, úgy lett egyre inkább alkoholista, és agresszív a családjával szemben. Ez a folyamat tavaly indult meg, és csak idén eszkalálódott odáig, hogy Zsiráfné édesanyját kis híján meggyilkolta. Fel-alá ralizott a kiskertben egy kisteherautóval a marhája, és rájuk húzta a kormányt - Zsiráfné édesanyjára, meg a másfél éves gyermekükre. Valahogy be is zárta őket a Suzukiba, az idő meg egyre melegebb lett... Melóból jöttem, amikor jött a hívás, hogy baj van, és hogy menjek el Zsiráfom elé. Jött még velünk Puma kettő, és Nagyfiú is. Mire odaértünk, addigra Zsiráfné édesanyja már full pánikban volt, és Táltosember (mostantól fogva csak Csigusz) teljesen meg volt őrülve. Hamarosan megérkeztek a rendőrök is, és Zsiráfné családja. Volt nagy üvöltözés, és lényegében Zsiráfnéék mindent vittek, ami az övék volt, és amit el tudtak mozdítani... Ment a kutyusuk is. Csigusz meg egyedül maradt a nagy házban...
Fájt látni, hogy a ház, és a telek már nyíltan ellenséges terület számunkra. Mindannyiunk számára. Ma délelőtt a maradék cuccot hoztuk el. A ház belülről tényleg siralmas volt, a kerben pedig Csigusz iszonyatos dúlást vitt végbe. Zsiráfné édesanyjának a kedvenc virágait kiszaggatta a földből, és hagyta a napon elszáradni őket. Ezért nagyon szívesen megverném... Ilyet nem teszünk!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat