Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Nem is olyan vészes...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Nem is olyan vészes...

2021-01-18

Ő volna itt A Dombtető. Sok ilyen van a világon, de EZ a Dombtető AZ a Dombtető. Az, ahol minden kezdődött, és ahol végződik is ez a furcsa fejezet.
Tavasz volt. Éppen egy elég durva vizsgára készültem, amikor második exemet megismertem. Ide jöttünk ki közvetlen azelőtt, hogy szerelmet vallottam volna neki... Mára ez már nem a mi helyünk. Ez az én helyem. Leszek olyan egoista, hogy önmagamat választom a világom közepének. :))) Itt fog élni fajom utolsó példánya (vadőrt nem kérek magam mellé, köszi! :D ) Egy érdekel, hogy végre ÖNÁLLÓ életet tudjak kezdeni. Ha pedig újra rám talál a szerelem, leszek olyan köcsög, hogy nem azzal jövök, AMIM VAN. Hanem AKI vagyok. De még hosszú idő az, hogy a párkapcsolatba vetett bizalmamat visszanyerjem. Hogy győzzön az állandó társaságra való igény ösztöne. De addig még sok víz lefolyik a Dunán.

Ide akarok majd költözni, ha a közös házat, mint a "közös életnek" az utolsó kötélrostjait fel tudjuk végre számolni. Ahhh... Bár ott tartanék már! Bár elkezdhetném a következő házamat berendezni, a szobafalakat színes ábrákkal díszíteni! Bár keresnék bútorokat - olyanokat, amilyeneket ÉN akarok. Nem ultramodern fosokat. Klasszikusan szeretném a házat berendezni, ha tudom. Annyit tudok, hogy most nem az álmok, hanem a tettek ideje jött el. És teszek, hogy legyek. A többi nem számít. A múlt elmúlt, még ha nem is nyom nélkül. De most! Most elérem a célomat. Ha egyedül, egyedül.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat