Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Dögkeselyű: Rekt. XD

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Dögkeselyű: Rekt. XD

Na, kedves női ismerősöm, akire egy ideig héjalány néven hivatkoztam, de aztán kisült hogy dögkeselyű, kapott egy elemi rektet.

Sajnos elég ostoba ahhoz, hogy ne vegye magát észre. Ő a nagy egyetemista. Az úristen. A bráhmin. De amúgy óvónő akar lenni. Ha nem is akarattal, de sikerült eléggé odaszúrnia nekem. Én nem lettem idegbeteg, hanem írtam egy hosszú levelet, smiben taglaltam, hogy egyrészt ő sem dúsgazdag, másrészt pedig igen, fontos az amit csinálok. És ehhez lesz szíves tartani magát.

Nem nagyon taglalta a véleményét. De visszább vett (sajnos az az érzésem, hogy inkább a ráhagyás, mintsem a tényleges belátás vezérli. A cím tehát lehet hogy demagóg). Fáj, hogy nem több nálam, mégis úgy beszél, úgy tesz, mintha több lenne. A hab a tortán mégis az, hogy úgy tesz, mintha motiválni akarna, hogy végezzek egyetemet. De azért a paranoiás agyamnak nagyon úgy jön le, hogy csak élvezi, hogy talált egy köpőcsészét magának. Persze nem említem meg, mert bizonyítékom nincsen sem pro sem kontra. De nem engedem magam eltaposni, az biztos. Senki által.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat