Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kis lightos hétvége...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kis lightos hétvége...

2018-07-22

A hajtóshét előtt. :D Pénteken találkoztam délután Szívem Szép Hölgyével, és nekiláttunk Shrek-maratont csinálni. :D A Shrek-maratont utóbb félbeszakítottuk - fiziológiai szükségleteink kielégítése céljából, majd este együtt aludtunk még egyet a másnapi nagy hajtás előtt.

Szombaton megfogadtam, hogy a következő "háromnapom" az az enyém lesz - ha tetszik a kollégáknak, ha nem. :D Nem megyek be túlórázni. Akkor se ha éppenséggel valakinek haldoklani méltóztatik a tengerimalaca. Három jelentés is született aznap - egynek én vagyok a szerzője, társszerzője pedig a köcsög ELMŰ. :D Szombat este pedig Örménytesónak is bemutattam Kedvesemet. Ott voltunk a törzshelyünkön Örménytesóval, Zsiráfékkal, és Dr. Atto-val (akit nemrég ismertem csak meg). Berúgtam, mint az albáncsacsi. :D Biliárdoztam is - megkérdőjelezhető sikerekkel. :D Kedvesem ivott többet, mégis én voltam a részegebb. :D Ja! Nem mellesleg Kedvesem nagyon-nagyon csinos volt. Ezt nem is mulasztottam el közölni vele - majd még jópárszor. :D Félt, hogy mit szólok a fehér felsőjéhez, de azt hiszem jó választ kapott. :D

Ma? Ágyban voltunk egész nap. Na jó, annyira kikeltünk az ágyból, hogy megkajáljunk. Grillzöldségek készültek kézen közön. Igazi bőségtálat sikerült összeállítanunk. :D Az övé grillzöldségekből állt, szalmakrumpliból, meg némi csirkehúsból, az enyém grillzöldségekből, szalmakrumpliból, rösztiből, és salátából. :D Ebéd után megnéztük a Shrek utolsó részét is, majd addig-addig, hogy aludtunk egyet. :D Később megnéztük a LEGO-filmet is, majd készülődött, és elkísértem a munkába. :))) Több cuccát nálam hagyta/felejtette. :D Én ennek csak örülök - ha valaki ottfelejt valahol valamit, a babona szerint még sokszor visszatér oda. :)))

Most vettem észre, hogy Kedvesem alvópólója is nálam maradt. :))) Azt hiszem, tudom, hogy mivel alszom majd. :)))

Most tényleg boldog vagyok. Az sem szegi kedvemet, hogy holnap megint mehetek be arra a helyre, ahol nem szeretek lenni, mert gusztustalan. Meg a vécéje is (rászáradt takony a falakon, falfirkák, stb.). Egy vigasztal, hogy a társaság jónak ígérkezik. :))) Remélem nem kell csalódjak, és a társamnak sem kell bennem csalódnia. :)))

Közben javítgatni készülök a Shrek-fanficemet. :))) Meg talán pár kiskatonát is meg akarok tervezni. :))) De most szerintem inkább aludni fogok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat